DragonWizzard32
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
işlemcim 80 le 78 arası çalışıyor tek core
pardon hocam 5 klavyeden dolayıgta 6?
amd stok soğutucu işlemcim ryzen5 3600 ekran kartım asus rog strix 1080 8gb 16gb ram vargta 6?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
işlemcini, soğutucunu yazmamışsın nasıl bir yanıt bekliyorsun?
soğutucu alın stock soğutucu yetersiz geliyor. aynı işlemci bende de var bu soğutucuyu kullanıyorum (şuan da en iyi fp lerden)pardon hocam 5 klavyeden dolayı
amd stok soğutucu işlemcim ryzen5 3600 ekran kartım asus rog strix 1080 8gb 16gb ram var
Hocam bu ag400 ile aynı performansı veriyordu değil mi ?soğutucu alın stock soğutucu yetersiz geliyor. aynı işlemci bende de var bu soğutucuyu kullanıyorum (şuan da en iyi fp lerden)
görseldeki ag400 zaten. ak400 de üstünde kapak var sadece. örnek:Hocam bu ag400 ile aynı performansı veriyordu değil mi ?
bu kule tipi soğutucu falan işlemciye çok baskı dan yada ağırlıktan zarar verir mi ana karta yada işlemciyesoğutucu alın stock soğutucu yetersiz geliyor. aynı işlemci bende de var bu soğutucuyu kullanıyorum (şuan da en iyi fp lerden)
daha fp bir ürün istersen bu var. bi tık daha az performanslı ama güzel
![]()
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
görseldeki ag400 zaten. ak400 de üstünde kapak var sadec
hayır vermez. öyle şeylere inanmayın.bu kule tipi soğutucu falan işlemciye çok baskı dan yada ağırlıktan zarar verir mi ana karta yada işlemciye
tamamdır tşk ederimhayır vermez. öyle şeylere inanmayın.
bu arada ag400 ile 57 derece gördüm maks
abi benim 300 hadi maximum 400 tl bütcem varhayır vermez. öyle şeylere inanmayın.
bu arada ag400 ile 57 derece gördüm maks
hocam fazladan vereceğiniz 200 300 tl ye değer yoksa bu var .d (önermem)tamamdır tşk ederim
abi benim 300 hadi maximum 400 TL bütcem var
hmmmm 500 tl ye var mıhocam fazladan vereceğiniz 200 300 TL ye değer yoksa bu var .d (önermem)
![]()
Snowman M200 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman M200 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman M200 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 460,34 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
yok hocamhmmmm 500 TL ye var mı
daha fp bir ürün istersen bu var. bi tık daha az performanslı ama güzel
![]()
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
görseldeki ag400 zaten. ak400 de üstünde kapak var sadece. örnek:
DEEPCOOL 120mm AK400 ZERODARK Hava Soğutmalı AM5-1700p İşlemci Fanı
kampanyalı en ucuz DEEPCOOL 120mm AK400 ZERODARK Hava Soğutmalı AM5-1700p İşlemci Fanı özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al.www.depopark.com