GTA 5 Online Giremiyorum

aliaarslann01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
207
Sistemim iyi , 8mbps internetim var Loading Online , Joining Online kaç dakika oldu hala giremiyorum kaç sefer kapatip tekrar girmeyi denedim , sorun bende mi sunucularda mı ?

Sistemim iyi , 8mbps internetim var Loading Online , Joining Online kaç dakika oldu hala giremiyorum kaç sefer kapatip tekrar girmeyi denedim , sorun bende mi sunucularda mı ?
Sorun sunucularda.

GTA online'nın bekleme süresi çok fazla çoğu kişi de bedava aldı normal yani

dostum son 2 haftadır bu sorun herkeste var bilgisayarınla alaklı bir durum değil oyun ücretsiz olduğundan beri serverlarda yoğunluk var bundan dolayı giremiyorsun ben yarım saat deneyip giriyorum

Sunucularla alakalı bir şey. O kadar fazla oyuncu var ki oynamakta zorluk çekiyorum artık. Bedava dağıtılmadan önce rahat rahat girip oynardık arkadaşlarla. Şimdi, 1 haftadır banka soygunu bile yapamadık. Sürekli hata, sürekli kopma. Hileciler de cabası. Bıktırdı artık. Nerede çokluk, orada...

Giriyorum Online Soygundayiz araba siyah yükleme ekrani giriyor kalıyor öyle bu kadar kötü bi sistem olamaz

Giriyorum Online Soygundayiz araba siyah yükleme ekrani giriyor kalıyor öyle bu kadar kötü bi sistem olamaz
Sistem eskiden kötü değildi. Saatlerce hatasız oynardık. Şu bedava dağıtım yüzünden hazırlıksız yakalandılar, aşırı yüklenme oldu. Henüz bir şey de yapmadılar bunun için gördüğüm kadarıyla.

Geri