Neler Yeni

🚨GTA 6 RESMİ METACRITIC SAYFASI AÇILDI!

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
min 100 euro olur adamlar milyar dolar harcamış 60dan verecek hali yok :D

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı
fiyatı çokta takmayın oyun çıktıktan 10 yıl sonra epic beleşe verir zaten daha gta oyunu gelmez gta kitlesi 30 35 yaşına gelmiş olucak yeni nesilde oynamıyacağına göre 1 gta 1 rdr çıkarıp finallendirirler bence

Roche

80+ Bronze
min 100 euro olur adamlar milyar dolar harcamış 60dan verecek hali yok :D
Milyar Dolar harcanmış oyundan zarar etmeye niyetleri olacağını hiç sanmam. 100 Euro dediğiniz fiyat yurt dışı içinde az değil. Rockstar oyunu çok pahalıdan çıkartmayıp, çok satıp, online tarafından gelirini devam ettirme yönüne gidebilir. İnsanları online'a yöneltmek için oyunun 60 Dolardan çıkması çok muhtemel. Hatta daha bile ucuza çıkabilir. Satışı dışında hiç bir kârı olmayacak definitive editionları dahi 60 dolardan sattılar. Rockstar online tarafından deli gibi kazanç sağlayacağını bildiği için bu oyunu 60 dolardan bile ucuza satabilirler.

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Oğuz
fiyatı çokta takmayın oyun çıktıktan 10 yıl sonra epic beleşe verir zaten daha gta oyunu gelmez gta kitlesi 30 35 yaşına gelmiş olucak yeni nesilde oynamıyacağına göre 1 gta 1 rdr çıkarıp finallendirirler bence
Beleş alacam diye 10 yıl epicgames in beleşi vermesinimi bekleyeceğiz :) Ben çıktığı ilk gün alırım... :)

Roche

80+ Bronze
Koskoca şirket, milyar dolarlar kazandıran bir oyun bulmuş ve bunlardan jübile yapacağını mı düşünüyorsunuz :) Çok iyimsersiniz. Bunlar adı üstünde, şirket. Kâr amacı güden kurumlar. Manevi olarak hiç bir şeye bakmazlar, sadece kazançlarına bakarlar. Ki şuanda GTA çıksa hala daha en çok kazandıracak oyun olacak. Onun için GTA zarar ettirene kadar devam ederler.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Gta 6 ve Playstation 6 çıkış tarihini söylüyorum 06.06.2026 Gta 6 fiyatı 6k playstation 6 fiyatı 66k

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu gidişle oyun bize 5K'dan çıkış yapacak gibi. 5'e devam.

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı
Beleş alacam diye 10 yıl epicgames in beleşi vermesinimi bekleyeceğiz :) Ben çıktığı ilk gün alırım... :)
bende makara yaptım zaten
Koskoca şirket, milyar dolarlar kazandıran bir oyun bulmuş ve bunlardan jübile yapacağını mı düşünüyorsunuz :) Çok iyimsersiniz. Bunlar adı üstünde, şirket. Kâr amacı güden kurumlar. Manevi olarak hiç bir şeye bakmazlar, sadece kazançlarına bakarlar. Ki şuanda GTA çıksa hala daha en çok kazandıracak oyun olacak. Onun için GTA zarar ettirene kadar devam ederler.
farklı serilere geçerler zarar ettirmez ama o kadarda kazandırmaz gta 6 dan sonra bence

Roche

80+ Bronze
bende makara yaptım zaten

farklı serilere geçerler zarar ettirmez ama o kadarda kazandırmaz gta 6 dan sonra bence
Tabii sizin düşünceniz yargılayamam beni yanlış anlamayın fakat biraz tartışmak (fikir alışverişi) isterim bu konuda. GTA 5 bugün dahi hala milyonlar satıyorsa, GTA 6 dan sonra GTA'nın biteceğini size düşündüren nedir? GTA 6 nın kötü bir oyun olacağını mı düşünüyorsunuz?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Türkiye için şuanın kuruyla 2.000TL civarına çıkacağı kanaatindeydim.
Daha 2-3 sene var. O zamana bizim kur katlanır. 2K fiyata o oyunu bize oynatmazlar.

Roche

80+ Bronze
Daha 2-3 sene var. O zamana bizim kur katlanır. 2K fiyata o oyunu bize oynatmazlar.
Ne kadar zaman kaldığını bilemeyiz fakat 2026 da çıkacağını varsayalım. Şu anda 2.000TL asgari ücretin 6da 1'i iken, 2026 da (eğer ki ekonomik gidişat böyle devam ederse) 5.000TL zaten asgari ücretin hayli hayli 6 da 1'i olacaktır. Yılbaşı zammıyla asgari ücretin 15.500 - 16.000 civarına gelmesini bekliyorum. Eğer ki 2026 da çıkarsa ve 5.000TL gibi bir fiyata çıkarsa o zaman bizim için çok uygun olmuş olacak.

Top Bottom