Neler Yeni

🚨GTA 6 RESMİ METACRITIC SAYFASI AÇILDI!

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
90 dolardan aşağı olmaz

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
GTA 6'nın Resmi Metacritic sayfası açıldı. Sanırım sona doğru yaklaşıyoruz. Düşünceleriniz neler? Steam'ın attığı adım sonrası oyunun tahmini fiyatı sizce ne olur?
F9TCkYWXoAA6H_n

Link: https://www.metacritic.com/game/grand-theft-auto-vi/
90-110$ arası bi fiyat bekleniyor, TR Fiyatı ise 3-4K arası

• Beğen
Reaksiyonlar: soul

The Semih

80+ Gold
Milyar Dolar harcanmış oyundan zarar etmeye niyetleri olacağını hiç sanmam. 100 Euro dediğiniz fiyat yurt dışı içinde az değil. Rockstar oyunu çok pahalıdan çıkartmayıp, çok satıp, online tarafından gelirini devam ettirme yönüne gidebilir. İnsanları online'a yöneltmek için oyunun 60 Dolardan çıkması çok muhtemel. Hatta daha bile ucuza çıkabilir. Satışı dışında hiç bir kârı olmayacak definitive editionları dahi 60 dolardan sattılar. Rockstar online tarafından deli gibi kazanç sağlayacağını bildiği için bu oyunu 60 dolardan bile ucuza satabilirler.
Story ve Online ayrı sunulcak bana göre RDR2 de yaptılar.

Roche

80+ Bronze
Story ve Online ayrı sunulcak bana göre RDR2 de yaptılar.
Hikaye moduna girmek için her türlü online modunu almaları gerekiyordu. Dediğiniz gibi olabilir. Fakat böyle olsa dahi iki paketin toplam fiyatının gene de 100 Dolar olması imkansıza yakın. Yurt dışında 100 Dolar falan büyük para. 100 Doları oyuna vermek yerine üstüne biraz daha koyup airpods alabiliyor adamlar. İki paket olursa toplamının gene 60 Dolar olacağını düşünüyorum.

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı
Tabii sizin düşünceniz yargılayamam beni yanlış anlamayın fakat biraz tartışmak (fikir alışverişi) isterim bu konuda. GTA 5 bugün dahi hala milyonlar satıyorsa, GTA 6 dan sonra GTA'nın biteceğini size düşündüren nedir? GTA 6 nın kötü bir oyun olacağını mı düşünüyorsunuz?
gta 6 2025 den önce çıkmaz bence ve gta 7 yi çıkardıklarında en az 2035 yılına gelmiş oluruz o zamandada gta kitlesi azalacak yaşları itibaren
yeni kitleninde gta 7 yi bekleyeceğini sanmıyorum gta 7 gene zarar ettirmez ama gta 5 gibi satamaz rdr2 de çıtayı aşırı yükselttiler gta 6da bunun üstüne çıkmaları gerekiyor çünkü arada 7 yıl olacak nerdeyse gta 7de ise bununda üstüne çıkmaları gerekecek o sıradada çok daha fazla yeni oyun gelecek rockstar da ya çok çok daha iyi oyun yapmak zorunda olacak yada farklı oyun kategorilerine kayacak

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz

Roche

80+ Bronze
gta 6 2025 den önce çıkmaz bence ve gta 7 yi çıkardıklarında en az 2035 yılına gelmiş oluruz o zamandada gta kitlesi azalacak yaşları itibaren
yeni kitleninde gta 7 yi bekleyeceğini sanmıyorum gta 7 gene zarar ettirmez ama gta 5 gibi satamaz rdr2 de çıtayı aşırı yükselttiler gta 6da bunun üstüne çıkmaları gerekiyor çünkü arada 7 yıl olacak nerdeyse gta 7de ise bununda üstüne çıkmaları gerekecek o sıradada çok daha fazla yeni oyun gelecek rockstar da ya çok çok daha iyi oyun yapmak zorunda olacak yada farklı oyun kategorilerine kayacak
Eğer ki GTA'ların kalitesi düşmezse, oyunlar çıktığı döneme damga vurmaya devam ederse, GTA asla batmayacak bir seri. Bekleyenlerin azalması için hiç yeni oyuncu olmaması lazım. Dediğiniz gibi bekleyeni olmayan seriler şu anda var fakat bu oyunlar hep tekrara düştüğü için bekleyeni yok. GTA gibi kendini tekrarlamaya müsait olmayan ve açık dünya konusunda çığır açmış bir seride bekleyeni olmama ihtimali olduğunu düşünmüyorum.

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı
Eğer ki GTA'ların kalitesi düşmezse, oyunlar çıktığı döneme damga vurmaya devam ederse, GTA asla batmayacak bir seri. Bekleyenlerin azalması için hiç yeni oyuncu olmaması lazım. Dediğiniz gibi bekleyeni olmayan seriler şu anda var fakat bu oyunlar hep tekrara düştüğü için bekleyeni yok. GTA gibi kendini tekrarlamaya müsait olmayan ve açık dünya konusunda çığır açmış bir seride bekleyeni olmama ihtimali olduğunu düşünmüyorum.
rockstarın gta zamanlarında fazla rakibi yoktu helede kendileri kadar iyi olan

Roche

80+ Bronze
rockstarın gta zamanlarında fazla rakibi yoktu helede kendileri kadar iyi olan
Şu anda hala yok neredeyse. Olanların çoğu PS oyunu. Ayrıca rakibi olup olmaması önemli değil. Çıkan GTA oyunlarının hepsi kaliteyi nirvanaya çıkartıyor zaten. Kaliteli olmadığı halde 20 milyon satan definitive edition saçmalığından bahsediyoruz. 60 Dolardan 20 milyon 1.2 milyar para yapıyor zaten. Sadece GTA adıyla 20 milyon satan bir oyun.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,289
İsim
uwu
şahsen rockstarın krallığını ortaya koyarak story mode 40/45 online 45 dolar olup ikisini 80 dolara vereceğini düşünüyorum bide oyundaki telefonla normal tarayıcıya girdiğimizde yaptıklarımızı yapsak müq olur düşünsene burak oyunda yeni video başlığı gta 6 ile eve esc kiraladım(!)

CptSpork

80+ Bronze
Eğer online tarafındaki hile konusuna sağlam şekilde el atarlarsa ve para, level hilesi gibi şeylerin yapılmasını tamamen engellerlerse Gta 5 Online'dan kazandıkları paranın 3-4 katını kazanırlar.

Top Bottom