Neler Yeni

🚨GTA 6 RESMİ METACRITIC SAYFASI AÇILDI!

Kerem gök

80+ Silver
Geç bile kalındı bence, hala dev ekran kartları üretmek bana saçma geliyor teknoloji ilerlemiyor bi türlü 50 sene önceki teknoloji patchliyolar :D
1698259626184.png

sana çok katılıyorum, nano teknolojiye geçmek yerine her yıl kartları büyütüyorlar. bu yukarıda attığım fotodaki gibi bir şeylerin gelişmesi lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam en az 5K olacağını düşünüyorum ben, steamın bu hamlesinden sonra. Hem 2025 için tahmin edilen dolar kuru 40 lirayı aşıyor hemde oyunların fiyatıda artık sabit kalmayacak. Zaten Rockstar bölgesel fiyatlandırma yapmaz, oyun 100$ olsa bizde o fiyattan çıkış tarihine göre olacak kurdan alırız.

Apple'ın yaptığı gibi artık AMD ve Nvidia Arm tabanlı işelmcilere geçiyorlar, bu dediğinde oldu sayılır. İntele acıyorum ben...
ne oluyor hocam bu arm tabanlı işlemci?

xTURANN

80+ Silver
Aga adamlar fivem geliştiricilerini ekibine katmış
Fark ederse kahrolayım. FiveM Öyle basit bir şey değil. GTA 5 ve GTA 5 Online'da olan bir çok şey hala FiveM'de yok. Bunu geçiyorum. Kodladıkları yazılım dili neyse ( fivemde lua ) sunucular bunu öğrenecek, bilenler yapacak. Rockstar taraflı roleplay sunucuları olabilir ama FiveM'de ki gibi girip baktığın şey olmaz. 100 Tane farklı sunucu için net 3 - 6 hatta 1 yılı var.

The Semih

80+ Gold
Alıntıyı görüntüle
sana çok katılıyorum, nano teknolojiye geçmek yerine her yıl kartları büyütüyorlar. bu yukarıda attığım fotodaki gibi bir şeylerin gelişmesi lazım

Bu gözlük konsolu bitirir ama izin verirler mi bilmiyorum.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle

Hocam kısa bi araştırma ile kendiniz bakabilirsiniz ben burda hangi birini anlatayım şimdi, baya yenlik getiriyor hatta laptoplar için devrim olacak diyebilirim.

The Semih

80+ Gold
Nvıdıa arm yi satın alıcaktı rekabet kurumu izin vermedi, bence iyi oldu şimdi hem nvıdıa hem amd geliştirebilicek.

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
2500 TL den aşağı beklentiye girmeyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Koray
Hocam en az 5K olacağını düşünüyorum ben, steamın bu hamlesinden sonra. Hem 2025 için tahmin edilen dolar kuru 40 lirayı aşıyor hemde oyunların fiyatıda artık sabit kalmayacak. Zaten Rockstar bölgesel fiyatlandırma yapmaz, oyun 100$ olsa bizde o fiyattan çıkış tarihine göre olacak kurdan alırız.

Apple'ın yaptığı gibi artık AMD ve Nvidia Arm tabanlı işelmcilere geçiyorlar, bu dediğinde oldu sayılır. İntele acıyorum ben...

Yapacak bir şey yok hocam. Kaldıraçtan parasını çıkarıp cebimizden çıkmamış gibi davranacağız o halde :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Adem Kayı
Çok hype yapmamak lazım, Half Life 3 metacritic sayfası da kaç yıldır açık :D

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,408
İsim
Mert Metshi
RDR 2 Grafiklerinin üstüne azcık koyup GTA 6 çıkarcaklar yazıyorum buraya :D Half life 2 devrimini hiçbir oyun yapamaz artık.

3 milyar dolar harcanmış yapılırken.
abiii half life 2 yhaaaaa

Top Bottom