Neler Yeni

🚨GTA 6 RESMİ METACRITIC SAYFASI AÇILDI!

xTURANN

80+ Silver
Roleplay sandığınız gibi gelmeyebilir. FiveM'de kendi çapımda geliştiricilik yapıyorum, hala bazı şeyler yok.

Kerem gök

80+ Silver
80 dolar desen, oyun çıkana kadar dolar 40 olsa en az 3200 güzel para 🤣 🤣 🤣 🤣 :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: o.O2 o.O2 o.O2

The Semih

80+ Gold
1698258086008.png

Sızıntı görüntüler ne kadar dogru bilmiyorum, ana karakter kadın zaten duyurulmuştu.

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Biliyorum GTA ayrı bir dev ama oyun dünyası 8 senedir pause ediyor DLC gibi oyun çıkarıyorlar son kale gta 6, bu oyunda devrim yapamazsa ki PS5 içindeki kart RTX 2070 varsayarsak yapamıcak.
Aga 10 yıl bekledik 11. Yılda çıkacak. Sence kötü olma şansı var mı? Ve devrim demişken rockstar gamesin fivemı satın aldığını biliyorsundur umarım

The Semih

80+ Gold
Aga 10 yıl bekledik 11. Yılda çıkacak. Sence kötü olma şansı var mı? Ve devrim demişken rockstar gamesin fivemı satın aldığını biliyorsundur umarım
O anlamda demiyorum kankam zaten oynanış olarak eğlenceğimizden eminim, umarım gta 4 fiziğini eklerler. Benim demek istediğim RDR 2 ye fark atacak kadar grafik olmacağı.

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Roleplay sandığınız gibi gelmeyebilir. FiveM'de kendi çapımda geliştiricilik yapıyorum, hala bazı şeyler yok.
Aga adamlar fivem geliştiricilerini ekibine katmış

Kerem gök

80+ Silver
devrim olacağını zannetmiyorum. son 10 yıldır oyun grafiklerinde en ufak gelişme yok. halflife 2 devrimi gibi bi devrim için en az 10 yıl daha beklememiz lazım

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
devrim olacağını zannetmiyorum. son 10 yıldır oyun grafiklerinde en ufak gelişme yok. halflife 2 devrimi gibi bi devrim için en az 10 yıl daha beklememiz lazım
Aga eskiden oyunlarda devrim yaratmak daha kolaydı şimdi her şey daha da zor neyi nasıl geliştirebilirler ki yavaş yavaş her şeyi yapmaya başlıyorlar yakında pek bir şey kalmayacak

Kerem gök

80+ Silver
Aga eskiden oyunlarda devrim yaratmak daha kolaydı şimdi her şey daha da zor neyi nasıl geliştirebilirler ki yavaş yavaş her şeyi yapmaya başlıyorlar yakında pek bir şey kalmayacak
kanka zaten şuan grafiklerin olacağı son noktadayız. daha iyi grafikleri kaldıracak bilgisayarlar daha halka ulaşmış değil. en az 10 yıl daha max rdr2 cyberpunk kalitesinde oyunlar görücez. emin ol gta6 nın kalitesi de bunlardan çok iyi olmayacak yani

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Tuğra
beyler cracki nezaman torrent e düşer

The Semih

80+ Gold
kanka zaten şuan grafiklerin olacağı son noktadayız. daha iyi grafikleri kaldıracak bilgisayarlar daha halka ulaşmış değil. en az 10 yıl daha max rdr2 cyberpunk kalitesinde oyunlar görücez. emin ol gta6 nın kalitesi de bunlardan çok iyi olmayacak yani
Katılıyorum zaten bunun kanıtı PS5 donanımı belli ediyor, Günümüzde Hala 8GB VRAM sınırı 8 senedir aşılmadı devrim grafik beklemek çok saçma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,700
Üyeler
161,115
Son üye
Elfceei
Top Bottom