🚨GTA 6 RESMİ METACRITIC SAYFASI AÇILDI!

Hadi artık çıksın umarım valvenin çıkardığı gibi çıkarmaz zaten çıkarsada sadece izliyeceğimiz için sıkıntıda yok.

Keşke şu oyun çıkmadan steam değişmeseydi. 1999tl den steam de satılırdı şimdi 3000tl den satılır.

99doları hazırlayın bekleyin.

Şimdi biz 70-80 dolardan alamayacağız. Bize büyük ihtimal 45$ dan gelecek Steam dolar kuru bizde daha doğrusu bizim grupta böyle belirleniyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

99doları hazırlayın bekleyin.
99 dan çıksa bile bize o fiyattan gelme ihtimali yok.

Şimdi biz 70-80 dolardan alamayacağız. Bize büyük ihtimal 45$ dan gelecek Steam dolar kuru bizde daha doğrusu bizim grupta böyle belirleniyor.

Rockstarın tavsiye edilen kur'a uyacağını nerden biliyorsun? Özellikle böyle devrim yaratacak bi oyunda?

Ciksin da gameplay-rp videolari izleyelim, ozlendi...

o tavsiye edilen fiyat ,çoğu firma uymuyor.

GTA 6'nın Resmi Metacritic sayfası açıldı. Sanırım sona doğru yaklaşıyoruz. Düşünceleriniz neler? Steam'ın attığı adım sonrası oyunun tahmini fiyatı sizce ne olur?
F9TCkYWXoAA6H_n

Link: https://www.metacritic.com/game/grand-theft-auto-vi/
RDR 2 Grafiklerinin üstüne azcık koyup GTA 6 çıkarcaklar yazıyorum buraya :D Half life 2 devrimini hiçbir oyun yapamaz artık.

3 milyar dolar harcanmış yapılırken.

Gta 2 den sonra gta 3 çıkaran rockstar games olduğunu hatırlatayım
Biliyorum GTA ayrı bir dev ama oyun dünyası 8 senedir pause ediyor DLC gibi oyun çıkarıyorlar son kale gta 6, bu oyunda devrim yapamazsa ki PS5 içindeki kart RTX 2070 varsayarsak yapamıcak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,962
Üyeler
186,558
Son üye
Kayracfcb06
Geri