99 dan çıksa bile bize o fiyattan gelme ihtimali yok.99doları hazırlayın bekleyin.
Rockstarın tavsiye edilen kur'a uyacağını nerden biliyorsun? Özellikle böyle devrim yaratacak bi oyunda?Şimdi biz 70-80 dolardan alamayacağız. Bize büyük ihtimal 45$ dan gelecek Steam dolar kuru bizde daha doğrusu bizim grupta böyle belirleniyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
99 dan çıksa bile bize o fiyattan gelme ihtimali yok.
o tavsiye edilen fiyat ,çoğu firma uymuyor.Şimdi biz 70-80 dolardan alamayacağız. Bize büyük ihtimal 45$ dan gelecek Steam dolar kuru bizde daha doğrusu bizim grupta böyle belirleniyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
99 dan çıksa bile bize o fiyattan gelme ihtimali yok.
GTA6 ROLEPLAY diye başlıklar ne tuhaf olucakCiksin da gameplay-rp videolari izleyelim, ozlendi...
Ama o gta5 roleplay tadini vermezGTA6 ROLEPLAY diye başlıklar ne tuhaf olucak
RDR 2 Grafiklerinin üstüne azcık koyup GTA 6 çıkarcaklar yazıyorum buraya Half life 2 devrimini hiçbir oyun yapamaz artık.GTA 6'nın Resmi Metacritic sayfası açıldı. Sanırım sona doğru yaklaşıyoruz. Düşünceleriniz neler? Steam'ın attığı adım sonrası oyunun tahmini fiyatı sizce ne olur?
Link: https://www.metacritic.com/game/grand-theft-auto-vi/
Gta 2 den sonra gta 3 çıkaran rockstar games olduğunu hatırlatayımRDR 2 Grafiklerinin üstüne azcık koyup GTA 6 çıkarcaklar yazıyorum buraya Half life 2 devrimini hiçbir oyun yapamaz artık.
Biliyorum GTA ayrı bir dev ama oyun dünyası 8 senedir pause ediyor DLC gibi oyun çıkarıyorlar son kale gta 6, bu oyunda devrim yapamazsa ki PS5 içindeki kart RTX 2070 varsayarsak yapamıcak.Gta 2 den sonra gta 3 çıkaran rockstar games olduğunu hatırlatayım