Neler Yeni

🚨GTA 6 RESMİ METACRITIC SAYFASI AÇILDI!

Kerem gök

80+ Silver
Katılıyorum zaten bunun kanıtı PS5 donanımı belli ediyor, Günümüzde Hala 8GB VRAM sınırı 8 senedir aşılmadı devrim grafik beklemek çok saçma.
hatta bana kalırsa çok yakında pc de üst seviye dediğimiz oyunlar RAHATÇA telefonlarda oynanmaya başlanıcak. çünkü pc kısmında bi duraksama var telefonlar daha hızlı ilerliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hatta bana kalırsa çok yakında pc de üst seviye dediğimiz oyunlar RAHATÇA telefonlarda oynanmaya başlanıcak. çünkü pc kısmında bi duraksama var telefonlar daha hızlı ilerliyor
bunun ilk kanıtları da fortnite falan zaten. telefonda fortnite cayır cayır oynanıyor

The Semih

80+ Gold

bunun ilk kanıtları da fortnite falan zaten. telefonda fortnite cayır cayır oynanıyor
İphone 14 pro max ve Vision pro yu görmüşşündür Call of duty felan açıyorlar RTX felanda geliyor mobile :D NVIDIA RTX 4090 yapıyor kullanan yok PS5 çok zayıf çıkış yaptı yeni nesil konsol değil.

Kerem gök

80+ Silver
İphone 14 pro max ve Vision pro yu görmüşşündür Call of duty felan açıyorlar RTX felanda geliyor mobile :D NVIDIA RTX 4090 yapıyor kullanan yok PS5 çok zayıf çıkış yaptı yeni nesil konsol değil.
oha yeni gördüm vision proyu harika olay bu arada. 3500 dolar olması da işin extrası olmuş :D

Can...

80+ Platinum
GTA 6'nın Resmi Metacritic sayfası açıldı. Sanırım sona doğru yaklaşıyoruz. Düşünceleriniz neler? Steam'ın attığı adım sonrası oyunun tahmini fiyatı sizce ne olur?
F9TCkYWXoAA6H_n

Link: https://www.metacritic.com/game/grand-theft-auto-vi/
biz usd ye geçmeden çıksın bee alalım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Koray
Büyük konuşmayım ama ne kadar olursa olsun alacağım ya. Çok istiyorum bu oyunu oynamayı.

Kerem gök

80+ Silver

şunu komple izle bak devrim teknoloji geliyor oyun ve film bölümü efsaneee
kanka film gibi yapmışlar harika da ben anlamadım bu gözümüzle seçme olayını falan bu bizim gözümüzü nasıl algılıyor la :kekw: teknoloji çok garip bir hal alıyor bayıldım

The Semih

80+ Gold
kanka film gibi yapmışlar harika da ben anlamadım bu gözümüzle seçme olayını falan bu bizim gözümüzü nasıl algılıyor la :kekw: teknoloji çok garip bir hal alıyor bayıldım
3D tarıyor odayı mükkemel bişi, mesela sol tarafa film ekranı koyup sağ tarafa oyun koyabiliyorsun efsane bişey. Düşünsene Yarış oyunlarını yada ETS 2 :D

Kerem gök

80+ Silver
3D tarıyor odayı mükkemel bişi, mesela sol tarafa film ekranı koyup sağ tarafa oyun koyabiliyorsun efsane bişey. Düşünsene Yarış oyunlarını yada ETS 2 :D
VR ı almışlar üzerine 1000katını koymuşlar. apple bu işi gerçekten yapıyor, apple eğer bunu gerçekten üretirse devrim olur işte

VR ı almışlar üzerine 1000katını koymuşlar. apple bu işi gerçekten yapıyor, apple eğer bunu gerçekten üretirse devrim olur işte
1698259347140.png

şöyle bi deneyim için 5k dolar bile verilir

The Semih

80+ Gold
Geç bile kalındı bence, hala dev ekran kartları üretmek bana saçma geliyor teknoloji ilerlemiyor bi türlü 50 sene önceki teknoloji patchliyolar :D

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Büyük konuşmayım ama ne kadar olursa olsun alacağım ya. Çok istiyorum bu oyunu oynamayı.
Hocam en az 5K olacağını düşünüyorum ben, steamın bu hamlesinden sonra. Hem 2025 için tahmin edilen dolar kuru 40 lirayı aşıyor hemde oyunların fiyatıda artık sabit kalmayacak. Zaten Rockstar bölgesel fiyatlandırma yapmaz, oyun 100$ olsa bizde o fiyattan çıkış tarihine göre olacak kurdan alırız.

Geç bile kalındı bence, hala dev ekran kartları üretmek bana saçma geliyor teknoloji ilerlemiyor bi türlü 50 sene önceki teknoloji patchliyolar :D
Apple'ın yaptığı gibi artık AMD ve Nvidia Arm tabanlı işelmcilere geçiyorlar, bu dediğinde oldu sayılır. İntele acıyorum ben...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,716
Üyeler
161,120
Son üye
m1e24
Top Bottom