Hileci sana bir şey yaparsa sakın sen ona bulaşma arkama boru taktı her oyuna girdiğimde arkamda spawn oluyor beni bırakmıyorEpic games'te gta 5 im var. Online oynayacağım ama hiç bir şey bilmiyorum online hakkında. Fivem sunucuları falan var onlar ne oluyor? rp ne oluyor? Açıklarsanız sevinirim
Geçen biri geldi öldürdü küfür ettim kafese aldı son kez uyarıyorum dedi hahaha you just a little kid yazdım oyunu çökerttiHileci sana bir şey yaparsa sakın sen ona bulaşma arkama boru taktı her oyuna girdiğimde arkamda spawn oluyor beni bırakmıyor
Geçen biri geldi öldürdü küfür ettim kafese aldı son kez uyarıyorum dedi hahaha you just a little kid yazdım oyunu çökertti
Bu tür durumlarda oyundan direkt çıkın. Sizin de ban yeme ihtimaliniz var.Hileci sana bir şey yaparsa sakın sen ona bulaşma arkama boru taktı her oyuna girdiğimde arkamda spawn oluyor beni bırakmıyor
havada patlayan bombalar dışında başka çeşit hileye denk gelmedim hiç, direkt session değiştiriyorum o tarz durum olursaGeçen biri geldi öldürdü küfür ettim kafese aldı son kez uyarıyorum dedi hahaha you just a little kid yazdım oyunu çökertti
Kankam. FiveM "GTA 5" in modlanmış hali gerçek insanların kurdu birbiriyle "Roleplay" yanibi karakteri canlandırma. Normal "GTA 5 Online" ise kurucuların yaptığı sunucular orada ıstediğini yapabiliyorsun ama hile çok fazlaEpic games'te gta 5 im var. Online oynayacağım ama hiç bir şey bilmiyorum online hakkında. Fivem sunucuları falan var onlar ne oluyor? rp ne oluyor? Açıklarsanız sevinirim