GTA Online Hakkında Bilgi Verirmisiniz?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
9,093
Epic games'te gta 5 im var. Online oynayacağım ama hiç bir şey bilmiyorum online hakkında. Fivem sunucuları falan var onlar ne oluyor? rp ne oluyor? Açıklarsanız sevinirim

Epic games'te gta 5 im var. Online oynayacağım ama hiç bir şey bilmiyorum online hakkında. Fivem sunucuları falan var onlar ne oluyor? rp ne oluyor? Açıklarsanız sevinirim
Hileci sana bir şey yaparsa sakın sen ona bulaşma arkama boru taktı her oyuna girdiğimde arkamda spawn oluyor beni bırakmıyor

Hileci sana bir şey yaparsa sakın sen ona bulaşma arkama boru taktı her oyuna girdiğimde arkamda spawn oluyor beni bırakmıyor
Geçen biri geldi öldürdü küfür ettim kafese aldı son kez uyarıyorum dedi hahaha you just a little kid yazdım oyunu çökertti

fivem ve gta'nın kendi online içeriği birbirinden tamamen farklı.
Fivem community sunucuları gibidir modlanmış online diye düşünebilirsin.

Geçen biri geldi öldürdü küfür ettim kafese aldı son kez uyarıyorum dedi hahaha you just a little kid yazdım oyunu çökertti
havada patlayan bombalar dışında başka çeşit hileye denk gelmedim hiç, direkt session değiştiriyorum o tarz durum olursa

Kankam. FiveM "GTA 5" in modlanmış hali gerçek insanların kurdu birbiriyle "Roleplay" yanibi karakteri canlandırma. Normal "GTA 5 Online" ise kurucuların yaptığı sunucular orada ıstediğini yapabiliyorsun ama hile çok fazla

Gta 5 onlineyi rahat oynamak istiyorsanız mod menüsü kullanmanızı öneririm.

oyunda cok hileci var bi keresinde eve girdim heryere bursuru kafes spawnladi yeni sunucuya baglandım gorunmez oldular yuruyemiyodum ve icimde kamp ateşi vardi ve ufo olmuştum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,679
Üyeler
192,458
Son üye
bozkurtoguz23
Geri