binalar nesneleri çizimini oluşturmuyordan kasıt ara sıra oyun içinde modellemelerin görünmez olması gibi bir şey miBen GTA Vice City için Ncs Mod,jant paketi,HD Tommy patch,GTA Vice City car editör ile arabaların perfonmansını yere yakınlığını değiştirdim bu şekilde oynuyorum arada. Emeğine sağlık sonuçta bir uğraş var. Ekip halinde yapsan daha iyi olur.
Ama bu oyundan şikayetim var,sistem iyi veya kötü fark etmiyor. Binalar nesneleri çizimini oluşturmuyor belli bir süre sonra yeniden silip kurmak zorunda kalıyorum var mı çözümü ?
Evet.binalar nesneleri çizimini oluşturmuyordan kasıt ara sıra oyun içinde modellemelerin görünmez olması gibi bir şey mi
Hali hazırda olan grafik modları ve re textcure packlerdende kurarsan tadından yenmez birde bilgisiayarında kaldırıyorsa gta 5'te vice city haritası modu indirip orda değiştirebilirsin etrafı karakterleri arabaları falan grafik modu ile uğraşmana gerek kalmaz işte o zaman mükemmel olur bence.Modu Haziran'ın son haftasında paylaşmayı umuyorum...
-Saygılar,Görkem(Muggi)
Gelişmelerden daha önce haberdar olmak için:Tıkla
Güzel düşünce ama bunu bende düşündüm maalesef elimde değil...Hali hazırda olan grafik modları ve re textcure packlerdende kurarsan tadından yenmez birde bilgisiayarında kaldırıyorsa gta 5'te vice city haritası modu indirip orda değiştirebilirsin etrafı karakterleri arabaları falan grafik modu ile uğraşmana gerek kalmaz işte o zaman mükemmel olur bence.
Kesinlikle yazın belki bir cover yapabilirim GTA IV tarzı gibi bir şey GTA V desem yapsam bile pcde deneyemem elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum...Grafik geliştirmesi olsa 10 Numara 5 Yıldız 2 Galaksi
Olsun hocam, yine elinizden gelenin en iyisini yaptığınıza inanıyorum. Başarılar.Kesinlikle yazın belki bir cover yapabilirim GTA IV tarzı gibi bir şey GTA V desem yapsam bile pcde deneyemem elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum...