Modding Gta Türk City v3 Çıktı!

Usda adım başı saz çalmayacaksa ve cami yoksa neden oynayıyım 😿

Telefon zil sesi olsa güzel olur bu arada.
Artık bunların çoğu GTA 5 Roleplay De var
Aklınıza gelebilecek her şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Artık bunların çoğu GTA 5 Roleplay De var
Aklınıza gelebilecek her şey
Belki sizde hocam sunucu paketleri üzerinde çalışma yaparsanız benzer bir şekilde kendi sunucunuzu bile açabilirsiniz. Ki Los Santos olmak zorunda değil map tamamen sizin hayal gücünüze kalmış

Vaktim olsaydı indirir ve oynardım.

Bu kadar GTA oynayan bir millet olarak, bunu yapmamız beklenirdi. İllerine sağlık.

12 gün olmuş adam hortlatalı sen niye hortlatıyorsun?
12 gün hortlatmaya girmez ki foruma girdigim cogu zamanlar bu konuyu görüyorum

Sakin olalım.Konu sahibi olarak konuyu ara sıra guncelliyorum.Hortlatma meselesine gelirsek konu o kadar eski değil.Eger hata varsa o hata da muhtemelen bana aittir. İyi günler...
Hocam anliyoruz indirilsin herkes ister tabi ancak 2021 Mayıs'ta acmissiniz konuyu reklam yapin da bi yere kadar 1 olur 2 olur 3 olur bi yerde de durmak lazim

12 gün hortlatmaya girmez ki foruma girdigim cogu zamanlar bu konuyu görüyorum

Hocam anliyoruz indirilsin herkes ister tabi ancak 2021 Mayıs'ta acmissiniz konuyu reklam yapin da bi yere kadar 1 olur 2 olur 3 olur bi yerde de durmak lazim
Hocam arkadaş her güncelleme yaptığında bilgilendirme yazısı yapıp konuyu hortlatiyor.

Hocam arkadaş her güncelleme yaptığında bilgilendirme yazısı yapıp konuyu hortlatiyor.
Hortlatmak bu değildi.Daha eski olan konulara yorum atınca hortlatmak olmuyor mu? Geçmiş forum tecrübelerimde bazı forum yetkilileri bu tarz bir şeyi kullanarak açıklıyordu...

Geri