Neler Yeni

GTX 1000 ve RX 500 Serisi Kartlar İle FSR 3 Frame Generation Denendi ! (Sonuçlar İyi Duruyor)

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,880
İsim
Can BOZKURT
Tahmin ettiğim gibi ortalama bi 10 FPs falan artıyor gibi.
O zaman RDR2 Yüklü olduğu zamanlar ben mi ayarları yanlış yaptım acaba FPS 50 yi zor görüyordu açıkçası akşam yine RDR2 yi HDD ye yükleyeyim bi ben.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
O zaman RDR2 Yüklü olduğu zamanlar ben mi ayarları yanlış yaptım acaba FPS 50 yi zor görüyordu açıkçası akşam yine RDR2 yi HDD ye yükleyeyim bi ben.

RDR 2 de birde bazı ayarlar var görüntüde fark ettirmesede inanılmaz performans düşürüyor. Bunun için RDR 2 optimizasyon videolarına falan bakabilirsiniz.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,880
İsim
Can BOZKURT
RDR 2 de birde bazı ayarlar var görüntüde fark ettirmesede inanılmaz performans düşürüyor. Bunun için RDR 2 optimizasyon videolarına falan bakabilirsiniz.
Tamam hocam demeki ki bu meşhur oyunu bende oynayabileceğim 🤭
Mesaj otomatik birleştirildi:

1436.28 bu sürüm de FSR var mı hocam RDR 2 nin

Son düzenleme:

batuu123

80+ Bronze
Tamam hocam demeki ki bu meşhur oyunu bende oynayabileceğim 🤭

1436.28 bu sürüm de FSR var mı hocam RDR 2 nin
evet su anda fsr 2.2 kullanabilirsin görüntü kalitesi güzel fps ayarların için de volkan oyun kuvvetlerini izle youtubeden fpslerin yükselir 60 üstü akıcı oynatır

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,880
İsim
Can BOZKURT
evet su anda fsr 2.2 kullanabilirsin görüntü kalitesi güzel fps ayarların için de volkan oyun kuvvetlerini izle youtubeden fpslerin yükselir 60 üstü akıcı oynatır
Hocam özelinize bakar mısınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ali Can Aygün
1. DLSS 2 den çok daha yüksek FPS değerleri alınabiliyor FSR 3 ile. 2. si fanboyluğun ile seni kale alamiyacağım.

Bide RTX 2060 kullanıyorum üstünde GTX 1000 serisi ile alakalı konudan bahsediyorum adam gelip ah AMD ci diyor :D.
O boş konuşmayı seviyor Nvidia tapıcısı kendisi.

Aykut D.

80+ Gold
pahashuahuahaha patladım buna.. sonunda dlss 2 başarısını yakalayabilmişsiniz demek.. ama üzgünüm ki biz 3.5a geçtik, yılbaşında 4 tanıtılır.. fazla geriden geliyorsunz ah amdciler
ZORDDDD

O boş konuşmayı seviyor Nvidia tapıcısı kendisi.
AMD fanboyu değilim amaa AMD ekran kartı işini çözerse pov:
1696456409087.png

ZORDDDD

AMD fanboyu değilim amaa AMD ekran kartı işini çözerse pov:
1696456409087.png
Amd pc donanımlarının sefiridir biat edin
1696456556621.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ali Can Aygün

Aykut D.

80+ Gold
Şunu net bir şekilde söylerim AMD Nvidia'nın önüne geçemez ama aşağılanacak kadarda kötü değildir AMD ekran kartı pazarında olmasa Nvida bu kadar gelişemezdi rekabet olmazdı çünkü.
AMD 'den işlemcilerindeki çıkışı gibi ekran kartındada çığır açmasını bekliyorum ki açarda kullanıcı dostu bir marka.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ali Can Aygün
AMD 'den işlemcilerindeki çıkışı gibi ekran kartındada çığır açmasını bekliyorum ki açarda kullanıcı dostu bir marka.
Kesinlikle katılıyorum ama çift yönlü bir firma olmak kolay değil sonuçta işlemcide Intel ile Gpu'da Nvidia ile rekabet biraz zorlayıcı oluyor ama hiçte fena kartlar çıkarmıyor yinede fiyatlarına göre gayet iyiler.

batuu123

80+ Bronze
Şunu net bir şekilde söylerim AMD Nvidia'nın önüne geçemez ama aşağılanacak kadarda kötü değildir AMD ekran kartı pazarında olmasa Nvida bu kadar gelişemezdi rekabet olmazdı çünkü.
açıkçası böyle bir dünya yok bu adamlar zamanının en iyi kartı olan 1080ti çıktığında amd daha rx 500 serisini bile çıkarmamıştı.. nvidianın tek rakibi yine kendisidir, bu adamların borsada hisseleri var onlara güvenen milyarlarca insan var, steamde en aktif kullanılan 30 kartın 29u nvidia falanken bu adamlar her yıl para kazanmak için illa ki sürekli gelişecek ve yeni teknolojiler çıkaracak.. amd kendiyle bile yarışamıyor nvidia ile mi yarışsın :D amdnin yarıştığı tek konu işlemci o da intel ile ve gerçekten o konuda başarılı

Kesinlikle katılıyorum ama çift yönlü bir firma olmak kolay değil sonuçta işlemcide Intel ile Gpu'da Nvidia ile rekabet biraz zorlayıcı oluyor ama hiçte fena kartlar çıkarmıyor yinede fiyatlarına göre gayet iyiler.
çift yönlü bir firma değil, amd markası adı altında radeon kuruluşu ekran kartı üretimini ve gelişimini üstleniyor... apayrı firmalar aslında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,592
Üyeler
167,522
Son üye
Yusuf4721
Top Bottom