Geraltofrivia124
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
Aslında rx 6600 almanın çok daha mantıklı olduğunu biliyorum ama gelecekteki ay işlemciyide upgrade edicem gtx 1080 daha ucuz
Ekran kartı furmarkda 20 dakikada max 70 derece görmüşMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kararı sen ver
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1080 çok eski artık ömrü bitti zaten kaç senedir kullanılıyordur
Hocam biliyorum ama testleri izledim 2-3 fps oynuyor ve evet gtx 1080 daha ucuz artı olarak gelecek ay sıfır ryzen 5 5600 alıcam onun için ekstra para kalması lazım6600 daha güçlü kart bu arada biliyorsun değil mi
daha ucuz diye mi 1080 istiyorsun
ne kadar fiyat farkı var
Hocam 20 dakikada 70 derece furmark iyi değil mi6600 daha güçlü kart bu arada biliyorsun değil mi
daha ucuz diye mi 1080 istiyorsun
ne kadar fiyat farkı var
hotspot ne durumda bellek sıcaklıkları ne durumdaHocam biliyorum ama testleri izledim 2-3 fps oynuyor ve evet gtx 1080 daha ucuz artı olarak gelecek ay sıfır ryzen 5 5600 alıcam onun için ekstra para kalması lazım
Hocam 20 dakikada 70 derece furmark iyi değil mi
İzlediğim videolarda ya aynı falanda yada 10 fps fark atıyordu rx 6600 bunu biraz kullanırım zatten eski ekran kartımdan daha güçlühotspot ne durumda bellek sıcaklıkları ne durumda
3 5 fps falan değil bu arada god of war cyberpunk 20 fps fazla alıyor rx6600 çok yüksek değer bu arada
Hocam aldım şuan ekran kartı temizdi zatten satıcıda güvenilirdi sonradan bunu satıp daha iyisinede geçebilirim zatten ama gtx 1080 ekran kartını seviyorum ve çok güncel oyunda oynamıyorum zatten witcher 3,rdr 2 tarzı oyunlar bide dediğim gibi bütçem gtx 1080 yetiyordu sadece bide ryzen 5 5600 alıcam dediğim gibi gtx 1080+ryzen 5 5600 bence iş görücektir şuanki işlemcim ryzen 3 3300xrx6600 kesinlikle güncel bir kart teknolojilerden faydalanabilirsiniz saf güce bakmayın sadece
iyi o zaman hayırlı olsun güzel ikiliHocam aldım şuan ekran kartı temizdi zatten satıcıda güvenilirdi sonradan bunu satıp daha iyisinede geçebilirim zatten ama gtx 1080 ekran kartını seviyorum ve çok güncel oyunda oynamıyorum zatten witcher 3,rdr 2 tarzı oyunlar bide dediğim gibi bütçem gtx 1080 yetiyordu sadece bide ryzen 5 5600 alıcam dediğim gibi gtx 1080+ryzen 5 5600 bence iş görücektir şuanki işlemcim ryzen 3 3300x
Hocam bide bu videolarda ben mi yanlış görüyorum neredeyse kafa kafaya gidiyorlar bazı oyunlardaMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kararı sen ver
1080 çok eski artık ömrü bitti zaten kaç senedir kullanılıyordur
hocam işin içine teknoloji girince 2 ye katlayabiliyor fpsiHocam bide bu videolarda ben mi yanlış görüyorum neredeyse kafa kafaya gidiyorlar bazı oyunlarda