Neler Yeni

Gtx 1650 super 3 4 saatin sonunda valoda 81 dereceyi görüyor sorun varmıdır

Cannhltt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
CanH
Bakımsız Gtx 1650 super kartın durumunu bilmiyorum mining yapıldı mı vs 3 4 saatin sonunda valoda 81 dereceyi görüyor gpu nuh %86 si kullanılıyor sorun varmıdır varsa ne yapayım kime göstereyim tamir mi edilmesi gerek

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Toprak elagöz
En son bakımını ne zaman yaptın ki

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,528
İsim
efe araci
Bakımsız Gtx 1650 super kartın durumunu bilmiyorum mining yapıldı mı vs 3 4 saatin sonunda valoda 81 dereceyi görüyor gpu nuh %86 si kullanılıyor sorun varmıdır varsa ne yapayım kime göstereyim tamir mi edilmesi gerek
al eline fön makinesini fanları bir şeyle sabitleyip hava vur tozdan arınsın mümkünse ekran kartının bloğunu suda yıka söküp hiç anlamıyorsan hava vur en azından 6-7 derece azalsın.

Cannhltt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
CanH
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En son bakımını ne zaman yaptın ki
Valla gecen hafta aldım daha kozmetik açısından bi sorunu yoktu ama tozluydu sadece bakımı yapılmamış muhtemelen
Mesaj otomatik birleştirildi:

al eline fön makinesini fanları bir şeyle sabitleyip hava vur tozdan arınsın mümkünse ekran kartının bloğunu suda yıka söküp hiç anlamıyorsan hava vur en azından 6-7 derece azalsın.
Deneyeceğim hocam

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Yunus Emre Uzun
Hocam bende 2021de msi 1650süper gaming x modelini almıştım aktif kullanıyorum 4 senedir hala bakımlarını yapmadım maksimum pubgde falan 77 görüyor

kivircix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Mete
Kart şimdiye kadar hiç açılmamışsa ve sizde açmak istemiyorsanız dıştan temizliğini yapın. Ardından msi afterburner ile ekran kartına uv (undervolt) işlemi yapın. Youtube’da konuyla alakalı yerli yabancı birçok video mevcut izleyip yapabilirsiniz.
Ben 1660 Super ekran kartım için yaptım GTA 5’te stok haliyle 140W tüketiyordu ve 75 derecelerin üstünü görüyordu. UV ile aldığım FPS’ten kayıp vermeden güç tüketimi 40W azaldı ve sıcaklık 63-64 derece civarlarına kadar düştü.

Cannhltt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
CanH
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kart şimdiye kadar hiç açılmamışsa ve sizde açmak istemiyorsanız dıştan temizliğini yapın. Ardından msi afterburner ile ekran kartına uv (undervolt) işlemi yapın. Youtube’da konuyla alakalı yerli yabancı birçok video mevcut izleyip yapabilirsiniz.
Ben 1660 Super ekran kartım için yaptım GTA 5’te stok haliyle 140W tüketiyordu ve 75 derecelerin üstünü görüyordu. UV ile aldığım FPS’ten kayıp vermeden güç tüketimi 40W azaldı ve sıcaklık 63-64 derece civarlarına kadar düştü.

Hocam şimdi şöyle yalan söylemeyim internette gördüğüm ni kaç ayarı yaptım hepsini değil pek akıl yormadım üstüne ama 2 3 saattir oyundayım şuan 73 derecelerdeyim farketti cidden

Top Bottom