Bakımsız Gtx 1650 super kartın durumunu bilmiyorum mining yapıldı mı vs 3 4 saatin sonunda valoda 81 dereceyi görüyor gpu nuh %86 si kullanılıyor sorun varmıdır varsa ne yapayım kime göstereyim tamir mi edilmesi gerek
al eline fön makinesini fanları bir şeyle sabitleyip hava vur tozdan arınsın mümkünse ekran kartının bloğunu suda yıka söküp hiç anlamıyorsan hava vur en azından 6-7 derece azalsın.Bakımsız Gtx 1650 super kartın durumunu bilmiyorum mining yapıldı mı vs 3 4 saatin sonunda valoda 81 dereceyi görüyor gpu nuh %86 si kullanılıyor sorun varmıdır varsa ne yapayım kime göstereyim tamir mi edilmesi gerek
Valla gecen hafta aldım daha kozmetik açısından bi sorunu yoktu ama tozluydu sadece bakımı yapılmamış muhtemelenEn son bakımını ne zaman yaptın ki
Deneyeceğim hocamal eline fön makinesini fanları bir şeyle sabitleyip hava vur tozdan arınsın mümkünse ekran kartının bloğunu suda yıka söküp hiç anlamıyorsan hava vur en azından 6-7 derece azalsın.
Hocam bende 2021de msi 1650süper gaming x modelini almıştım aktif kullanıyorum 4 senedir hala bakımlarını yapmadım maksimum pubgde falan 77 görüyorBakımsız Gtx 1650 super kartın durumunu bilmiyorum mining yapıldı mı vs 3 4 saatin sonunda valoda 81 dereceyi görüyor gpu nuh %86 si kullanılıyor sorun varmıdır varsa ne yapayım kime göstereyim tamir mi edilmesi gerek
Kart şimdiye kadar hiç açılmamışsa ve sizde açmak istemiyorsanız dıştan temizliğini yapın. Ardından msi afterburner ile ekran kartına uv (undervolt) işlemi yapın. Youtube’da konuyla alakalı yerli yabancı birçok video mevcut izleyip yapabilirsiniz.
Ben 1660 Super ekran kartım için yaptım GTA 5’te stok haliyle 140W tüketiyordu ve 75 derecelerin üstünü görüyordu. UV ile aldığım FPS’ten kayıp vermeden güç tüketimi 40W azaldı ve sıcaklık 63-64 derece civarlarına kadar düştü.
Hocam şimdi şöyle yalan söylemeyim internette gördüğüm ni kaç ayarı yaptım hepsini değil pek akıl yormadım üstüne ama 2 3 saattir oyundayım şuan 73 derecelerdeyim farketti ciddenKart şimdiye kadar hiç açılmamışsa ve sizde açmak istemiyorsanız dıştan temizliğini yapın. Ardından msi afterburner ile ekran kartına uv (undervolt) işlemi yapın. Youtube’da konuyla alakalı yerli yabancı birçok video mevcut izleyip yapabilirsiniz.
Ben 1660 Super ekran kartım için yaptım GTA 5’te stok haliyle 140W tüketiyordu ve 75 derecelerin üstünü görüyordu. UV ile aldığım FPS’ten kayıp vermeden güç tüketimi 40W azaldı ve sıcaklık 63-64 derece civarlarına kadar düştü.