Mertdvrim
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 801
Bir siz akıllısınız kanka high medium ne bilmiyorum bir siz pc kıllanmayı biliyorsunuzmedium ayarda oynuyor kesin haberi yok
Bir siz akıllısınız kanka high medium ne bilmiyorum bir siz pc kıllanmayı biliyorsunuzmedium ayarda oynuyor kesin haberi yok
Hayırlı olsun, güzel kart.insta storysindenAlıntıyı görüntüle
Anakart ne alaka bro![]()
Yav arkadaşım bizde biliyoruz rx6600xt nin pci çıkışlarına olan etkisini. Ancak en iyi senaryoyu varsayıp pcie 4.0 Anakart ile bile alamıyor arkadaşın dediği fpsleri. Pci 3.0 sözkonusu bile değil zaten 6500xt de o fpslerKartla ilgisi var 6500Xt için ama pci 3.0 anakart vs 4.0 anakartta var, 400₺ pci3.0 lık anakartla 2000₺ lik pci3.0 arasında fark yok bu ekran kartı için ama 700₺ lik pci4.0 destekli anakart bu ekran kartı için 2000₺ lik pci3.0 anakarttan daha fazla fps(performans) almanı sağlar, ama aksini idda eden arkadaş iyi bir anakart diyip pci 3.0 anakartı örnek vermesi ayrı saçma orayı konuşmuyorum bile.
geçilmez benceXfx rx5500xt 4gb satılıp buna geçilir mi ?
Rx5500xt 15 ay garantili ama 2 fanlı bu ise tek fan ama %7 daha performanslı ve sıfır.geçilmez bence
Hayır uğraşılmaz.Xfx rx5500xt 4gb satılıp buna geçilir mi ?
1650s kaçırma.Arkadaslar ekran kartı alacağımda 1650S mi almaylım yoksa 6500 xt mi? hangisi iyi
İnternetden fps değerlerine bakıyorum hemen hemen aynı başka bir özelliği var mı?1650s kaçırma.
Arkadaşım ?tamam at ss merak ettim
Post automatically merged:
özür dileriz abdullah abi kusura bakma
anakartın ne bu fiyata çok iyi o yüzden 1650s almanı tavsiye ederim gidip rx 6500xt aldıktan sonra performansını tam alabil diye yeni nesil anakart araman gerekmez, pcie3.0 1650s o yüzden anakartınla tam performans almanı sağlar ekstra bir şey gerekmez, tek fanlı olmasına bakma serin çalışan bir kart. Ve 1650s daha pahalı bir kart ileride satmak istersen diye.İnternetden fps değerlerine bakıyorum hemen hemen aynı başka bir özelliği var mı?