peki model nasıldır?Alınmaz. O fiyata 1660super alın çok daha performanslı olur
gtx 1660Tİ arktek nasıldır?Alınmaz. O fiyata 1660super alın çok daha performanslı olur
gtx 1660Tİ arktek nasıldır?
Evga saydıklarından daha iyi bir markaMarkayı daha önce duymadım. Palit, galax gibi markalara bakabilirsiniz. Msi ventus bile bulunur 2.5k ya ya
Evganın ne kadar köklü bir firma olduğunu ben de biliyorum. Düz 1660 olduktan sonra bir önemi yok. 1660super varken 2.5k ya rog strix olsa 1660 alınmaz.Evga saydıklarından daha iyi bir marka
apdullah abi ark tek in deneyeimdi bir anakart üreticisi olduğunu söylemişti güvenilir demişti ama gpu da ne olur bilmiyorumgtx 1660Tİ arktek nasıldır?
Model olarak zatn 1660 alınmaz ben marka bazından dedim sadeceEvganın ne kadar köklü bir firma olduğunu ben de biliyorum. Düz 1660 olduktan sonra bir önemi yok. 1660super varken 2.5k ya rog strix olsa 1660 alınmaz.
Marka bazında da fark etmez. Palit de en az evga kadar köklü. Evga nın k1ngp1n ve ftw serileri zaten benim gözümde rog strix ve gaming x lerden daha üst segment. Palit ve galaxın kartları da fiyatına göre gayet makulModel olarak zatn 1660 alınmaz ben marka bazından dedim sadece