AsiqueSenorita
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Anakart ?Alıntıyı görüntülesistemim bu oyunlarda performans kaybım var anladığım kadarı ile işlemci darboğaz yapıyormuş ı yüzden sorun çıkartmadan ekran kartını besliyebilecek bi işlemciye ihtiyacım var
Ve sanırım darboğaz olmaması gerekir. İ7 6700 yani bilmiyorum bu konuyu @cagan_32 belki bu işlerden anlıyorAnakart ?
Anakart ?
Post automatically merged:
Ve sanırım darboğaz olmaması gerekir. İ7 6700 yani bilmiyorum bu konuyu @cagan_32 belki bu işlerden anlıyor
Bilmediğimden soruyom cağan ustaÇoğunlukla darboğaz olmaması gerekir, işlemci bazlı oyunlarda da çok olmaz aslında.
Çok fazla darboğaz olmaz ama illa değiştirecem diyorsan 3600 falan alabilirsinAlıntıyı görüntülesistemim bu oyunlarda performans kaybım var anladığım kadarı ile işlemci darboğaz yapıyormuş ı yüzden sorun çıkartmadan ekran kartını besliyebilecek bi işlemciye ihtiyacım var
2200tl mi demek istediniz?DDR 4 ram 2200 e falan gelir hemen hemen
evet o civarlar da ama 2500 geçmez2200tl mi demek istediniz?
söyle söliyeyim gta da crew de forzada oyun 35 40 fps alıyorum orta yüksek farketmiyor o yüzden darboğaz dediler ben pek bilmiyorum bu konuları o yüzden soruyorumÇok fazla darboğaz olmaz ama illa değiştirecem diyorsan 3600 falan alabilirsin
bence 11. nesil çıktı anakartlar biraz ucuzlasın 11. nesil alsıngüncel bir işlemci için anakart alman lazım ramlerin DDR 3 ise DDR 4 alman lazım en iyi f/p açısından da
i5 10400f
h410 anakart
DDR 4 ram 2200 e falan gelir hemen hemen