Biraz bana pahalı geldi gtx1660sler 2.5k civarıPeki sizce fiyat iyi midir kart bir süredir kutusunda duruypr fazla kullanılmamış ve herhangi bir işlemi yok etiketleri üzerinde
pazarlıkla 1750'e falan almaya çalışın 2.el piyasasını tam bilmiyorum ama iyi gibiPeki sizce fiyat iyi midir kart bir süredir kutusunda duruypr fazla kullanılmamış ve herhangi bir işlemi yok etiketleri üzerinde
Yani alınabilir ben ryzen 5 1600 ile kullanıyorum af olmayan ilk versiyon onla gayet güzel anakartın biraz kötü okadar ve de ram eklersen çok iyi olur 8gb ram yetmiyorPeki sizce fiyat iyi midir kart bir süredir kutusunda duruypr fazla kullanılmamış ve herhangi bir işlemi yok etiketleri üzerinde
Biraz daha ileride inşallah onu da ekleyeceğimYani alınabilir ben ryzen 5 1600 ile kullanıyorum af olmayan ilk versiyon onla gayet güzel anakartın biraz kötü okadar ve de ram eklersen çok iyi olur 8gb ram yetmiyor
Kesinlikle ekle aynı ekran kartı ve işlemci af değil ama olsun 16gb ram ile yetmiyor bu oyunlar nolacak bilmiyorum 32gb normalleşmeye başladı sanki bana öyle geldiDaha fazla düşmedi maalesef. Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biraz daha ileride inşallah onu da ekleyeceğim
ben Assetto Corsa oynuyorum daha çok ve yüksek ayarlarda oynatsın beni gerisini düşünmüyorum açıkçasıKesinlikle ekle aynı ekran kartı ve işlemci af değil ama olsun 16gb ram ile yetmiyor bu oyunlar nolacak bilmiyorum 32gb normalleşmeye başladı sanki bana öyle geldi
Ben de beam ng drive oynuyorum oyun 14gb üstü ram kullanıyor(uyarı veriyor) oyun zaten simülasyon oyunu ilerde bu tarz oyunlar artacaktır oyüzden 16 yetmeyeye başlayacak tabi bu ileri zaman 4 5 yıl diyebilirim tahminiben Assetto Corsa oynuyorum daha çok ve yüksek ayarlarda oynatsın beni gerisini düşünmüyorum açıkçası
Kesinlikle özellikle BeamNG acayip derecede yiyor rami. bende en kısa zamanda ram takviyesi yapacağım teşekkürlerBen de beam ng drive oynuyorum oyun 14gb üstü ram kullanıyor(uyarı veriyor) oyun zaten simülasyon oyunu ilerde bu tarz oyunlar artacaktır oyüzden 16 yetmeyeye başlayacak tabi bu ileri zaman 4 5 yıl diyebilirim tahmini