Gtx1060 6gb ticareti

o1FeliX

80+
Reaksiyon skoru
173
Selamın aleyküm arkadaşlar Palit GTX1060 6GB modelini alıcam fiyat 2k kutulu.
Sormak istediğim şey işlemcim R5 1600AF ile darboğaz yaşar mıyım bir de anakartım A320mh bir sorun çıkarmaz değil mi bana.
Teşekkürler

darboğaz yaşamazsın hiç bir sorun olmaz

darboğaz yaşamazsın hiç bir sorun olmaz
Peki sizce fiyat iyi midir kart bir süredir kutusunda duruypr fazla kullanılmamış ve herhangi bir işlemi yok etiketleri üzerinde

Peki sizce fiyat iyi midir kart bir süredir kutusunda duruypr fazla kullanılmamış ve herhangi bir işlemi yok etiketleri üzerinde
pazarlıkla 1750'e falan almaya çalışın 2.el piyasasını tam bilmiyorum ama iyi gibi

Yani alınabilir ben ryzen 5 1600 ile kullanıyorum af olmayan ilk versiyon onla gayet güzel anakartın biraz kötü okadar ve de ram eklersen çok iyi olur 8gb ram yetmiyor

Daha fazla düşmedi maalesef. Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani alınabilir ben ryzen 5 1600 ile kullanıyorum af olmayan ilk versiyon onla gayet güzel anakartın biraz kötü okadar ve de ram eklersen çok iyi olur 8gb ram yetmiyor
Biraz daha ileride inşallah onu da ekleyeceğim

Daha fazla düşmedi maalesef. Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz daha ileride inşallah onu da ekleyeceğim
Kesinlikle ekle aynı ekran kartı ve işlemci af değil ama olsun 16gb ram ile yetmiyor bu oyunlar nolacak bilmiyorum 32gb normalleşmeye başladı sanki bana öyle geldi

Kesinlikle ekle aynı ekran kartı ve işlemci af değil ama olsun 16gb ram ile yetmiyor bu oyunlar nolacak bilmiyorum 32gb normalleşmeye başladı sanki bana öyle geldi
ben Assetto Corsa oynuyorum daha çok ve yüksek ayarlarda oynatsın beni gerisini düşünmüyorum açıkçası

biraz pahalı geldi hocam sanki o para 1660 bulunabilir gibi

Valla hocam bir süredir araştırıyorum fakat o paraya 1660 bulamadım ben şahsen bildiğiniz varsa görmek isterim

ben Assetto Corsa oynuyorum daha çok ve yüksek ayarlarda oynatsın beni gerisini düşünmüyorum açıkçası
Ben de beam ng drive oynuyorum oyun 14gb üstü ram kullanıyor(uyarı veriyor) oyun zaten simülasyon oyunu ilerde bu tarz oyunlar artacaktır oyüzden 16 yetmeyeye başlayacak tabi bu ileri zaman 4 5 yıl diyebilirim tahmini

Ben de beam ng drive oynuyorum oyun 14gb üstü ram kullanıyor(uyarı veriyor) oyun zaten simülasyon oyunu ilerde bu tarz oyunlar artacaktır oyüzden 16 yetmeyeye başlayacak tabi bu ileri zaman 4 5 yıl diyebilirim tahmini
Kesinlikle özellikle BeamNG acayip derecede yiyor rami. bende en kısa zamanda ram takviyesi yapacağım teşekkürler

Geri