GTX660 2GB 192 BİT ALINIR MI ?

64Bit

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
347
bir fanı arada durup tekrar çalışıyormuş baya iyi kart biraz eski ama güçlü fiyat pazarlıkla 650ye indirdim

sizce alınır mı bu fan olayı biraz kafama takıldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir fanı arada durup tekrar çalışıyormuş baya iyi kart biraz eski ama güçlü fiyat pazarlıkla 650ye indirdim

sizce alınır mı bu fan olayı biraz kafama takıldı
çift fanlı modeli duran var bir tane diğeri sürekli çalışıyor

En kötü ikinci elden arızalı ürün alıp plastik kısımları değiştirirsin veyahutta fanları satılıyor bazen sahibinden.com tarzı yerlerde oradan alıp değiştirirsin.

En kötü ikinci elden arızalı ürün alıp plastik kısımları değiştirirsin veyahutta fanları satılıyor bazen sahibinden.com tarzı yerlerde oradan alıp değiştirirsin.
fiyat olarak eder mi hocam genelde 800-1000 arası satılıyo felan

Etmez o fiyata 760 zorlasan 770 bulursun.
knk diğer konumada aynısını yazmıştır 2 gündür bakıyorum 1500 tlden aşşğıya dediğin kart yok ankara dışı da almak istemiyorum ne geleceği belli değil zorlamayı bırak 750ti bile yok 650ye

knk diğer konumada aynısını yazmıştır 2 gündür bakıyorum 1500 tlden aşşğıya dediğin kart yok ankara dışı da almak istemiyorum ne geleceği belli değil zorlamayı bırak 750ti bile yok 650ye
Param güvende boşuna mı var biraz araştırmacı olun gözünüzü seveyim.

Param güvende boşuna mı var biraz araştırmacı olun gözünüzü seveyim.
günde 5 saat letgo kovalıyorum param güvende + para alıyor bildiğim kadarıyla ve kartlara sahibindende daha fazla para istiyorlar

günde 5 saat letgo kovalıyorum param güvende + para alıyor bildiğim kadarıyla ve kartlara sahibindende daha fazla para istiyorlar
Tam tersi Sahibindene gir en az 3 tane 1000 TL civarı 760 bulursun.

Tam tersi Sahibindene gir en az 3 tane 1000 TL civarı 760 bulursun.
bütçe 650 hocam yanlışınız var aldığım kartın fiyatı da 650
760 da var 770 de ama fiyatları bütçemi aşıyor sorun o birde sahibindenin dediğiniz param güvende sistemi çok açığı olan bir sistem 2 tarafıda mağdur edebilecek bi sistem gibi gözüküyor biraz inceledim siz yazdıktan sonra

bütçe 650 hocam yanlışınız var aldığım kartın fiyatı da 650
760 da var 770 de ama fiyatları bütçemi aşıyor sorun o birde sahibindenin dediğiniz param güvende sistemi çok açığı olan bir sistem 2 tarafıda mağdur edebilecek bi sistem gibi gözüküyor biraz inceledim siz yazdıktan sonra
Alıcıyı mağdur etmesi çok zor ama siz 800-1000 TL bütçem demişsiniz?

800-1000 arasına GTX 760'lar var. 660 alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,558
Üyeler
189,108
Son üye
sekipp
Geri