GÜÇ KAYNAĞI BİLGİSİ...

vegeta06

80+
Reaksiyon skoru
25
arkadaşlar güç kaynağımda ki fanı çok ses yaptığı için söktüm başka bir fanı da kasanın dışına (güç kaynağının hava çıkış yerine taktım) 1 saat boyunca oc'lu ekran kartımda benchmark testi yaptım sorunsuz sessiz bir şekilde çalışıyor sistem ancak sıcaklığınıda görmek istiyorum güç kaynağının bunu gösteren bir program yazılım varmıdır acaba teşekkürler.

Yok diye biliyorum. Ama keşke sökmeseydin, PSU lar hassas cihazlardır senin haberin olmadan sıcaklığı artarsa sıkıntı çıkabilir.

arkadaşlar güç kaynağımda ki fanı çok ses yaptığı için söktüm başka bir fanı da kasanın dışına (güç kaynağının hava çıkış yerine taktım) 1 saat boyunca oc'lu ekran kartımda benchmark testi yaptım sorunsuz sessiz bir şekilde çalışıyor sistem ancak sıcaklığınıda görmek istiyorum güç kaynağının bunu gösteren bir program yazılım varmıdır acaba teşekkürler.
Güç kaynağının sıcaklığını gösteren program yok bildiğim kadarıyla.

Yok diye biliyorum. Ama keşke sökmeseydin, PSU lar hassas cihazlardır senin haberin olmadan sıcaklığı artarsa sıkıntı çıkabilir.
elimde sessiz çalışan bir fan vardı dostum ancak büyük geldi psu içerisine lehimliyemedim fanı bende kasanın arkasına taktım onu psu ile teması var yani içerisinde ki sıcak havayı tahliye edebiliyor umarım sıkıntı çıkmaz yorum için teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güç kaynağının sıcaklığını gösteren program yok bildiğim kadarıyla.
teşekkür ederim

Geri