Güç kaynağı önerisi 4000 TL

engin147

80+
Reaksiyon skoru
35
Bütçe
4000
Arkadaşlar almış olduğum thermaltake smart bx1 750w güç kaynağını çok içime sinmediği için iade ettim 4000 tl ye kadar bana önerebileceğiniz psu varmıdır koruma devreleri mevcut olan ovp, scp vs olan korumalar bu iade ettiğim modelde yokmuş yeni öğrendim Fps hydro k pro var 4000 tl ama bu fiyata değer mi yardımcı olursanız sevinirim

bu modeli bende almayı düşündüm ama diğer forumlarda bazı kişiler fp olduğu için raijintek cratos lite 850w 80+gold ve high power 800w 80+gold öneriyor bende bu markaların bilinmedik markalar olduğu için msi alym diyrm ama adamlar msi bu modeline kötü diyor ne alcam şaşırdım valla :D

sürprize gerek yok. kroniksiz.

sürprize gerek yok. kroniksiz.
Asus tuf 750b model almıştım dün game garajdan fanı boşta bile son hızda çalışıyordu sesini duymamak imkansız büyük ihtimalle fan motoru bozuktu bugün gidip iade ettim sırf garantisi 6 yıl diye aldım yine hüsran kafam allak pullak oldu fanı sessiz kroniği olmıyan beni yarı yolda bırakmıcak bişey almam lazım artk valla bıktım beyler

ben de msi mag a750 aldım amazondan. 1 haftadır kullanıyorum. Gayet keyifli bir güç kaynağı. ses olarak bir sesle karşılaşmadım. kablolar da son derece yeterli

Msi Mag A750GL B segmentinde modüler bu model nasıldır biraz sessiz fana sahip psu ya özen veren birisiyim ses duymamak istiyorum bu model sessiz midir acaba normalde corsair Rm 850x alıp geçicem para ekleyip ama benim sistemim için çok lüks olur o yüzden orta halli sessiz bişey alıym dyrm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,192
Üyeler
192,638
Son üye
krtumit
Geri