Neler Yeni

Gümrüğe takılan laptop satın alma

nedenn2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
F E L I X
merhabalar, konuyu yanlış yere açtıysam affola. Gümrüğe takılan bir laptop var onu satın alacağım fakat yurtdışından geldiği için sonrasında bana bir sıkıntı çıkarır mı ? Firma sanırım ihale ile alım yapıp satıyor bilgim yok onda.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Aman knk ithalat fazlası ürün falan diyip satılan ürünlere dikkat et. Çok dolandırılan insan var.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Herhangi bir sıkıntı yaşamazsın ama gümrüğe takılmış ürün diye etrafta çok dolandırıcı var dikkat et. Çok yanaşmanı önermem. Para falan göndereyim deme.

nedenn2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
F E L I X
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aman knk ithalat fazlası ürün falan diyip satılan ürünlere dikkat et. Çok dolandırılan insan var.
gümrük sertifikalı ve satışlarıyla habere çıkmış bir sayfadan daha doğrusu gümrük deposundan alıcam numarası da var zaten, para gönderdiğimde ürün gelmezse şikayet ettiğimde dolandırıcı diye sanırım çökerler tepelerine :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herhangi bir sıkıntı yaşamazsın ama gümrüğe takılmış ürün diye etrafta çok dolandırıcı var dikkat et. Çok yanaşmanı önermem. Para falan göndereyim deme.
telefon felan da satıyorlar onlar kapıda ödeme ile alınıyor da pc alınmıyor EFT yada havale den sonra gönderim yapıyorlarmış ve baya yorum var az değil ürün altlarında :D bilemedim :D

samet4747

80+ Platinum
Sen öyle san hocam...
gümrük sertifikalı ve satışlarıyla habere çıkmış bir sayfadan daha doğrusu gümrük deposundan alıcam numarası da var zaten, para gönderdiğimde ürün gelmezse şikayet ettiğimde dolandırıcı diye sanırım çökerler tepelerine :D

telefon felan da satıyorlar onlar kapıda ödeme ile alınıyor da pc alınmıyor EFT yada havale den sonra gönderim yapıyorlarmış ve baya yorum var az değil ürün altlarında :D bilemedim :D

nedenn2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
F E L I X
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen öyle san hocam...
yalan olurlar diyosun yani kral :D şikayet edildiğinde polis bir şey yapamıyor mu :D zaten adres sorulduğunda vermiyorlar heralde gidip depodan alamıyosun yani öyle satışları yokmuş, ordan bi kuşkulandım.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Hocam yıllardır bu düşüncedeyim 2.el veya sıfır alacağım malı önce görmek isterim en büyük hakkım sonuçta görmeden almayın.Hatta siz direk adres isteyin yakınsa elden alın garanti olsun. Ayakkabı kutusundan çıkan patlıcan mevzusuna dönmesin paranız da yanmasın siz de üzülmeyin.

Excator23cm

80+ Gold
Bence güvenme o tarz şeylerin çoğu yalan özelliklerini birde fiyatını yazar mısın?

Excator23cm

80+ Gold
ben direkt instagram sayfasını versem forum kurallarına aykırı mı olur :D fazlasıyla ürün var :D
o ürünün ss ini atarsan daha faydalı olur.
Sorun çıkarmaz bence rekalm'a girmez

Lisa Su

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Can Uzay
Gümrüğe takılan laptopları veya diğer eşyaları yalnızca devletin kendi sitesinden satın alabilirsin. Siteyi aşağıya bırakıyorum e-devlet ile giriş yapıp açık artırma usulü ile teklif verebilirsin. Diğer türlü gümrükte takılma mal, ihraç fazlası bilmem ne diyerek satan firmalara veya şahıslara itibar etme.

Gümrüğe takılan eşyaları alabileceğin internet sitesi https://www.eihale.gov.tr/

Hocam dolandırıcı büyük ihtimalle. Bakma sen devlet tepelerine çöker falan diye düşünme. Şebekeler var bu şekilde binlerce insanı dolandırıyorlar banka hesaplarını başkalarının üstünden alıyorlar kendilerinin adı bile geçmiyor sürekli dolandırıyorlar.

nedenn2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
F E L I X
o ürünün ss ini atarsan daha faydalı olur.
Sorun çıkarmaz bence rekalm'a girmez
Ekran Alıntısı.JPG

Gümrüğe takılan laptopları veya diğer eşyaları yalnızca devletin kendi sitesinden satın alabilirsin. Siteyi aşağıya bırakıyorum e-devlet ile giriş yapıp açık artırma usulü ile teklif verebilirsin. Diğer türlü gümrükte takılma mal, ihraç fazlası bilmem ne diyerek satan firmalara veya şahıslara itibar etme.

Gümrüğe takılan eşyaları alabileceğin internet sitesi https://www.eihale.gov.tr/

Hocam dolandırıcı büyük ihtimalle. Bakma sen devlet tepelerine çöker falan diye düşünme. Şebekeler var bu şekilde binlerce insanı dolandırıyorlar banka hesaplarını başkalarının üstünden alıyorlar kendilerinin adı bile geçmiyor sürekli dolandırıyorlar.
ihale ile alıp satım yapamaz mı bir firma

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
merhabalar, konuyu yanlış yere açtıysam affola. Gümrüğe takılan bir laptop var onu satın alacağım fakat yurtdışından geldiği için sonrasında bana bir sıkıntı çıkarır mı ? Firma sanırım ihale ile alım yapıp satıyor bilgim yok onda.
Guvenme hocam dolandırıcı hepsi senin demenle devletin tepelerine çökeceğini sanmam.

Top Bottom