gümrük sertifikalı ve satışlarıyla habere çıkmış bir sayfadan daha doğrusu gümrük deposundan alıcam numarası da var zaten, para gönderdiğimde ürün gelmezse şikayet ettiğimde dolandırıcı diye sanırım çökerler tepelerineAman knk ithalat fazlası ürün falan diyip satılan ürünlere dikkat et. Çok dolandırılan insan var.
telefon felan da satıyorlar onlar kapıda ödeme ile alınıyor da pc alınmıyor EFT yada havale den sonra gönderim yapıyorlarmış ve baya yorum var az değil ürün altlarındaHerhangi bir sıkıntı yaşamazsın ama gümrüğe takılmış ürün diye etrafta çok dolandırıcı var dikkat et. Çok yanaşmanı önermem. Para falan göndereyim deme.
gümrük sertifikalı ve satışlarıyla habere çıkmış bir sayfadan daha doğrusu gümrük deposundan alıcam numarası da var zaten, para gönderdiğimde ürün gelmezse şikayet ettiğimde dolandırıcı diye sanırım çökerler tepelerine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
telefon felan da satıyorlar onlar kapıda ödeme ile alınıyor da pc alınmıyor EFT yada havale den sonra gönderim yapıyorlarmış ve baya yorum var az değil ürün altlarındabilemedim
![]()
yalan olurlar diyosun yani kralSen öyle san hocam...
Hocam yıllardır bu düşüncedeyim 2.el veya sıfır alacağım malı önce görmek isterim en büyük hakkım sonuçta görmeden almayın.Hatta siz direk adres isteyin yakınsa elden alın garanti olsun. Ayakkabı kutusundan çıkan patlıcan mevzusuna dönmesin paranız da yanmasın siz de üzülmeyin.gümrük sertifikalı ve satışlarıyla habere çıkmış bir sayfadan daha doğrusu gümrük deposundan alıcam numarası da var zaten, para gönderdiğimde ürün gelmezse şikayet ettiğimde dolandırıcı diye sanırım çökerler tepelerine
telefon felan da satıyorlar onlar kapıda ödeme ile alınıyor da pc alınmıyor EFT yada havale den sonra gönderim yapıyorlarmış ve baya yorum var az değil ürün altlarındabilemedim
![]()
o ürünün ss ini atarsan daha faydalı olur.ben direkt instagram sayfasını versem forum kurallarına aykırı mı olurfazlasıyla ürün var
![]()
gümrük sertifikalı ve satışlarıyla habere çıkmış bir sayfadan daha doğrusu gümrük deposundan alıcam numarası da var zaten, para gönderdiğimde ürün gelmezse şikayet ettiğimde dolandırıcı diye sanırım çökerler tepelerine
![]()
o ürünün ss ini atarsan daha faydalı olur.
Sorun çıkarmaz bence rekalm'a girmez
ihale ile alıp satım yapamaz mı bir firmaGümrüğe takılan laptopları veya diğer eşyaları yalnızca devletin kendi sitesinden satın alabilirsin. Siteyi aşağıya bırakıyorum e-devlet ile giriş yapıp açık artırma usulü ile teklif verebilirsin. Diğer türlü gümrükte takılma mal, ihraç fazlası bilmem ne diyerek satan firmalara veya şahıslara itibar etme.
Gümrüğe takılan eşyaları alabileceğin internet sitesi https://www.eihale.gov.tr/
Hocam dolandırıcı büyük ihtimalle. Bakma sen devlet tepelerine çöker falan diye düşünme. Şebekeler var bu şekilde binlerce insanı dolandırıyorlar banka hesaplarını başkalarının üstünden alıyorlar kendilerinin adı bile geçmiyor sürekli dolandırıyorlar.
Guvenme hocam dolandırıcı hepsi senin demenle devletin tepelerine çökeceğini sanmam.merhabalar, konuyu yanlış yere açtıysam affola. Gümrüğe takılan bir laptop var onu satın alacağım fakat yurtdışından geldiği için sonrasında bana bir sıkıntı çıkarır mı ? Firma sanırım ihale ile alım yapıp satıyor bilgim yok onda.