Telefon yasak hocam.Kutuda telefon oldugu icin gumrukte kalmistida simdi torbaya eklendi diyor yani bu gondericisine geri gidiyormu demek
Bende oyle olmasını istiyorumda işte geri iade oldugunu anlayıp karşı tarafa bilgi verecegimde geri iade oldugunda orda tekrar belirtirler demeEvet geri döner o%99 ihimalle.
Evet biliyorum geç oğredim bendeTelefon yasak hocam
Almanyadan dostum bana gonderdiler aile dostlarımNerden almıştin la
Oradan gelen yakının veya bir arkadaşın getirebilir.Ec
Evet biliyorum geç oğredim bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
Almanyadan dostum bana gonderdiler aile dostlarım
iPhone mu kankaEc
Evet biliyorum geç oğredim bende
Almanyadan dostum bana gonderdiler aile dostlarım
Aynn geri iade oldugu zaman onlara soyleyecegim bi iki tanidik yaza gelecek onlar getirecekOradan gelen yakının veya bir arkadaşın getirebilir.
EvetiPhone mu kanka
Ulan bizim alamanlar çukulata getirmiyor ben seri üzgünAynn geri iade oldugu zaman onlara soyleyecegim bi iki tanidik yaza gelecek onlar getirecek
Evet
hocam simdi bu kargo geri gitmesi gerekiyordu paket içeriği cikolata ve telefon ben tuncelideyim kargo malatya gelmiş normal geri iade olamsı gerekmiyormuyduOradan gelen yakının veya bir arkadaşın getirebilir.
usta geliyor herhalde hayırlı olsun diyelim mihocam simdi bu kargo geri gitmesi gerekiyordu paket içeriği cikolata ve telefon ben tuncelideyim kargo malatya gelmiş normal geri iade olamsı gerekmiyormuydu