Remi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,227
akbank ve getirfinans iyidir iş bankası da 3. tercihe mantıklı ve ne için alacağına da bağlıBen ikk defa alacam ne önerirsiniz
akbank ve getirfinans iyidir iş bankası da 3. tercihe mantıklı ve ne için alacağına da bağlıBen ikk defa alacam ne önerirsiniz
bu ay benden yapıkredi world 1k yakın k.kart aidat ücreti ekstre yansıtmış geri nasıl alırım var mı taktiği ?Kredi kartı alacak arkadaşlar var ise listeden bakabilir aidatlara.
6k çok abartı bir gariplik var gibiSırf iş bankasına 6k aidat ödüyorum senelik, güncel aidatlara bakarken ağladım. Bu arada yeni arkadaşlara Akbank ve Getirfinans önerimdir
Kapattıricam falan de. Baktın olmuyor gerçekten kapatbu ay benden yapıkredi world 1k yakın k.kart aidat ücreti ekstre yansıtmış geri nasıl alırım var mı taktiği ?
7 aylık taksitler var ya, koçtaştan tüm odalar için tavan vantilar aldıydım xdKapattıricam falan de. Baktın olmuyor gerçekten kapat![]()
Herifler aidatsız diye verdikleri öylesine duran karta 1000 liraya yakın aidat çıkarmışlar şaka gibi bu bankalar. Üstüne para verseler almam daha.Garanti zorluk çıkarmıyor çoğu zaman ya tam yada yüzde 50 den fazlasını iade ediyor yapı kredi de hiç düzgün iade görmedim ama bana Özel bir durumda olabilir. Akbankta aynı şekilde iade yönünde sorun çıkarmıyor genelde.
Privia Black ve Maximiles Black'i aynı anda kullandığım için ikisinden birini kapattıracağım yakında birinin aidatı 4k diğerinin 2k birde maximum platinum var o da 1k6k çok abartı bir gariplik var gibi
Ya taksitli bir şeyler almak için kullanırım bir de puanlar içinakbank ve getirfinans iyidir iş bankası da 3. tercihe mantıklı ve ne için alacağına da bağlı
o zaman bu saydığım 3lü iyiYa taksitli bir şeyler almak için kullanırım bir de puanlar için