Güncel Kredi Kartı Aidat Listesi!

birçok bankacılık faaliyetim garanti de kart aidatı yansıttıkları zaman arayıp iptalini rica ediyorum önce yapamayız diyorlar o zaman tüm hesaplarımı kapatıp gideceğim diyorum talebinizi ileteceğiz diyorlar birkaç saat sonra başka bir m.hizmetleri arıyor bedel kadar puan veriyorlar (bazen ilk temsilci de tamam gitmeyin diyor veriyor puanı)
Her ay ekstrenizi kontrol edin 600-700 TL civarıydı en son sanki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sırf iş bankasına 6k aidat ödüyorum senelik, güncel aidatlara bakarken ağladım. Bu arada yeni arkadaşlara Akbank ve Getirfinans önerimdir
6k çok abartı bir gariplik var gibi

Kapattıricam falan de. Baktın olmuyor gerçekten kapat :D
7 aylık taksitler var ya, koçtaştan tüm odalar için tavan vantilar aldıydım xd
kartı kapatamam da ne desem alırım acaba 2 senedir beni düdüklüyorlar

Garanti zorluk çıkarmıyor çoğu zaman ya tam yada yüzde 50 den fazlasını iade ediyor yapı kredi de hiç düzgün iade görmedim ama bana Özel bir durumda olabilir. Akbankta aynı şekilde iade yönünde sorun çıkarmıyor genelde.
Herifler aidatsız diye verdikleri öylesine duran karta 1000 liraya yakın aidat çıkarmışlar şaka gibi bu bankalar. Üstüne para verseler almam daha.

6k çok abartı bir gariplik var gibi
Privia Black ve Maximiles Black'i aynı anda kullandığım için ikisinden birini kapattıracağım yakında birinin aidatı 4k diğerinin 2k birde maximum platinum var o da 1k

bende axess var aylık 1k kart parası ödüyorum normal mi ?

Geri