Neler Yeni

(Güncelleme) kasa kablolama da sanattır :D

r4NG3r

80+ Silver
Aliexpressden aldigin bir donusturucuyu böyle bir sisteme takma riskini almamalisin

louis bloom

80+ Silver
Aliexpressden aldigin bir donusturucuyu böyle bir sisteme takma riskini almamalisin
hocam markası iyi diye biliyorum araştırıp aldım yabancılar kullanıyor bakalım önce bi test edeyim ona göre size de önereceğim ve link atacağım konu açıp, 90 derece konnektör kablo gizleme için çok mantıklı çünkü
1678738638858.png

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Alıntıyı görüntüle

olmuş mu beyler, psu'nun önü biraz karisik duruyo farkindayim az daha ugrasilsa daha iyi sonuc cikar gibi
hocam züccaciyeden siyah kablo kelepçesi alıp kasanın o kelepçeleme demirlerini kullanarak birde pense ile kalan bağı keserek çok daha güzel bir görüntü alabileceğini düşünüyorum

louis bloom

80+ Silver
hocam züccaciyeden siyah kablo kelepçesi alıp kasanın o kelepçeleme demirlerini kullanarak birde pense ile kalan bağı keserek çok daha güzel bir görüntü alabileceğini düşünüyorum
Evet hocam zaten yukarıda da dediğim gibi aliexpress den aldığım ürünlerin gelmesini bekliyorum şu an, onlarla daha düzgün bi kablolama yapıp eğer gerçekten işe yarayan ürünlerse de inceleme konusu açıp sizlere de linkini göndereceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuyu guncelledim beyler PSU kismini duzettim bundan daha fazlasi cikmiyor maalesef...

Son düzenleme:

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven

louis bloom

80+ Silver
aga bi ara benim kablolara da bi el at kasanın arka tarafı kablodan geçilmiyo kapağı zor kapatıyorum :D şimid bi de yeni psu gelicek eskiyi nasıl sökeyim yeniyi nasıl takayım diye düşünüyorum iki gündür
modüler alın hocam hayat kurtarır

BabaVoss7

80+ Silver
Evet hocam zaten yukarıda da dediğim gibi aliexpress den aldığım ürünlerin gelmesini bekliyorum şu an, onlarla daha düzgün bi kablolama yapıp eğer gerçekten işe yarayan ürünlerse de inceleme konusu açıp sizlere de linkini göndereceğim

Konuyu guncelledim beyler PSU kismini duzettim bundan daha fazlasi cikmiyor maalesef...
kral daha nolsun orayıda para mara gizlemek için kullan bi ton yer açılmış aslkgalgma.

u şeklinde 180 derece döndürse iyi olurmuş güç klablosunu

modüler alın hocam hayat kurtarır
içinde fazla alet olunca fayda etmiyor hocam. bütn çıkışları kullanıyosunuz yinede

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven

louis bloom

80+ Silver
içinde fazla alet olunca fayda etmiyor hocam. bütn çıkışları kullanıyosunuz yinede

Sata güç kablolarını aradan çıkartmak için de NVMe M2'ler hayat kurtarır :D psu dan güç alan fanlardan da kurtulup anakarttan güç alan ya da kendi commendarı olan fanlara geçiş yapmak da hayat kurtarır <3 teknoloji geliştikçe kablolar hayatımızdan çıkıyor

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Şu işi beceremiyorum ya

Top Bottom