AneX
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,181
geçmiş olsunBeyler eve dönüyorum doktor sadece ufak çatlak var dedi Allah'a şükür bir şeyim yokmuş 2 hafta kalacak sadece yardım eden herkese teşekkürler eyw da forum
geçmiş olsunBeyler eve dönüyorum doktor sadece ufak çatlak var dedi Allah'a şükür bir şeyim yokmuş 2 hafta kalacak sadece yardım eden herkese teşekkürler eyw da forum
Geçmiş olsunBeyler eve dönüyorum doktor sadece ufak çatlak var dedi Allah'a şükür bir şeyim yokmuş 2 hafta kalacak sadece yardım eden herkese teşekkürler eyw da forum
BURASI HASTANE BİZ DE DOKTOR DEĞİLİZ.Beyler basketbol oynarken pas alırken sol elimin orta parmağı dik bir şekilde sert top geldi şuan yaklaşık 2-3 saat geçti ve son durumu bu ağrı sızı çok yok ama tam olarak ileri ve geriye bukemiyorum biraz
Yaticagim siz ne olmuştur anlayan var mı?
Parçalanmış ise kemik ameliyat mı?
Kardeşim benim maryom benim bir sürü aynı olay başına gelen var. Bilen var mı diye yazdımBURASI HASTANE BİZ DE DOKTOR DEĞİLİZ.
BELKİ KIRIK BİZ NEREDEN BİLELİM EN PROFESYONELİ BİLE BİLEMEZ ARTIK SAĞLIK YERİNDE ORUM BURAM SIZLIYOR DEMEYİN DOKTORLUK ŞEYLER BUNLAR ANLA DİYE BÜYÜK YAZDIM.
Kardeşim bu yanlış.Kardeşim benim maryom benim bir sürü aynı olay başına gelen var. Bilen var mı diye yazdım
Gittim knk zaten doktora bak paylaştım resimKardeşim bu yanlış.
O mu bilicek yoksa bunu okumuş incelemiş hayatını adamış doktor mu?
Ya belki çok benzer bir olay'a benziyor ama daha kötü bir şey mesela.
Benim ayak parmağım şişmişti. Kırık zannettik bir şey yoktu ama bilemezdik.
Ne olmuş?Gittim knk zaten doktora bak paylaştım resim
Geçmiş olsun.Beyler eve dönüyorum doktor sadece ufak çatlak var dedi Allah'a şükür bir şeyim yokmuş 2 hafta kalacak sadece yardım eden herkese teşekkürler eyw da forum
bana da olmuştu aynı bunun gibi hasteneye gitmiştik kırılmamıştı. bunun da kırık olduğunu zannetmiyorum ama hastaneye gitmenin de zararı olmaz.Beyler basketbol oynarken pas alırken sol elimin orta parmağı dik bir şekilde sert top geldi şuan yaklaşık 2-3 saat geçti ve son durumu bu ağrı sızı çok yok ama tam olarak ileri ve geriye bukemiyorum biraz
Yaticagim siz ne olmuştur anlayan var mı?
Parçalanmış ise kemik ameliyat mı?
Geçmiş olsun hocam, çatlak olmasına şaşırdım, gördüğüm kadarıyla kimse yerinde duramıyordu, böyle de oluyormuş demek.Beyler eve dönüyorum doktor sadece ufak çatlak var dedi Allah'a şükür bir şeyim yokmuş 2 hafta kalacak sadece yardım eden herkese teşekkürler eyw da forum