Neler Yeni

[GÜNCELLEME]Parmağım kırılmış olabilir mi?

Berke Fitness

80+ Bronze
Beyler basketbol oynarken pas alırken sol elimin orta parmağı dik bir şekilde sert top geldi şuan yaklaşık 2-3 saat geçti ve son durumu bu ağrı sızı çok yok ama tam olarak ileri ve geriye bukemiyorum biraz
Yaticagim siz ne olmuştur anlayan var mı?

Parçalanmış ise kemik ameliyat mı?
incinmiştir kirik olmaz

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Biraz Yaticagim sonra gidecem o zamana kadar kangren olur mu diye merak ettim
Kangren olmaz burda tırnak olayı yok tırnak kangreni parmağın (tırnağın olduğu) yerin sağ sol taraflarında etrafında olur siz buz tutun 1 güne geçmezse doktora gidin.

Yavuz241

80+ Bronze
Biraz Yaticagim sonra gidecem o zamana kadar kangren olur mu diye merak ettim
Kardeşim bu kadar rahatlık nerden geliyor acaba? Ciddi bir şey olsa uyku sırasında acil müdahele de edilmemiş olacak. Önce acile git ondan sonra uyursun uykun kaçmıyor demi?

Beyler basketbol oynarken pas alırken sol elimin orta parmağı dik bir şekilde sert top geldi şuan yaklaşık 2-3 saat geçti ve son durumu bu ağrı sızı çok yok ama tam olarak ileri ve geriye bukemiyorum biraz

bisi olmaz agrı baslarsa git röntgen falan aldır

Flamesa

80+ Silver
Aynı durum bendede olmuştu doktora git büyük ihtimal röntgen çekerler çatlak olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Kardeşim bu kadar rahatlık nerden geliyor acaba? Ciddi bir şey olsa uyku sırasında acil müdahele de edilmemiş olacak. Önce acile git ondan sonra uyursun uykun kaçmıyor demi?
Gidicegim zaten

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
oğuzhan ege

bişi yok merak etme hafif incilmiş parmağını sıkarken şişkinlik ve biraz kasıntı hissedeceksin biraz buz koy hafif sargı yapabiliyorsan yap 2 güne geçer çok yaşadım.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,890
İsim
Metehan Akyalı

Hocam aynı şeyi yaşamışız. Aramızdaki tek fark ben parmağımı kırdım aynı şekilde. 2-3 saat durabildiyseniz kırık veya çatlak yoktur. Benim top geldikten 10 dk. sonra gözümden yaş geliyordu öyle söyliyim, birde yeşerip, morarıp, sararmıştı, sizde öyle bir durum yok ama yinede bir doktora gidip gösterebilirsiniz. İçiniz rahat eder en azından.

İsmail_68

80+ Bronze

Dik gelmiş ve şişmiş muhtemelen ciddi bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama en iyi sen bilirsin tabii ki.
Benim de çok başıma geliyor kötü bir durum geçmiş olsun bu arada.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Toxic lik yapmak istemem ama sağlık konularında adamın kolu çıkıyor hastaneden önce doktordan önce gelip konu açıyorlar ya deli oluyorum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Parmağında ezilme var büyük ihtimalle. Kırık olmadığını düşünüyorum çünkü kırık acısı çok başka kırık olsa duramazsın öyle kıvranırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,018,261
Üyeler
161,424
Son üye
zipirhasan
Top Bottom