Neler Yeni

Günde 2 Benexol B12 içilir mi?

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Ad
B12'im çok düşük, doktor günde 1 dedi, ma ben 2 tane içsem yarar mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Can Çakır
ilacı aldığın eczaneden veya teşhisi koyan tedaviye başlayan doktorundan bilgi almaya ne dersin ?

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Ad
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilacı aldığın eczaneden veya teşhisi koyan tedaviye başlayan doktorundan bilgi almaya ne dersin ?
received_1691789848305833.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Can Çakır
: ) neyse bir eczacı olarak yanıtlayayım, gerek yok almana çünkü gerek olsa doktorun iğne formunu verirdi, fazlası zaten idrardan atılıyor b12 düşüklüğünü kafana takman da gereksiz eğer özel bi sağlık durumun yoksa günde 1 yemekten 1-2 saat sonra alman yeterli gibi duruyor

grasdiyas

80+ Silver
anlatıcağım olayı çok kolay anlaman gerek arabaya fazladan benzin koyarsan daha hızlı gitmez yani fazladan içersen ıq seviyende artış olmaz doktor ne dediyse onu yap

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
: ) neyse bir eczacı olarak yanıtlayayım, gerek yok almana çünkü gerek olsa doktorun iğne formunu verirdi, fazlası zaten idrardan atılıyor b12 düşüklüğünü kafana takman da gereksiz eğer özel bi sağlık durumun yoksa günde 1 yemekten 1-2 saat sonra alman yeterli gibi duruyor
Hocam benim B12 bir tanesinde 120 çıkmıştı bana iğne yap dedi ama hafta'da 1 5 veya 10 tane tam hatırlamıyorum iğne yapmamı söylemişti ama ben iğneyi sevmediğim için helde kalçadan sevmediğim için yapmam dedim oda içebilirsin demişti ama 2- hafta falan kullandım bitirdim ama hiç bı işe yaramadı iğne şart mı????

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Can Çakır
işe yaramaktan kastettiğiniz nedir anlayamadım eksik vitamin değerleri giderildiğinde bir 'hissiyat' yaşamazsınız zaten, önerilen tedavi şeklini tamamlayıp tahlil yaptırmanız gerekli, iğne formu daha etkilidir ama iğne olamıyorsanız daha uzun sürede de değerleri toplayabilirsiniz elbette. Lütfen sağlık tavsiyesini forumdan değil eczaneden ASM'lerden alalım iyi forumlar. : )

Top Bottom