günlük ne kadar bcaa almalıyım

Reaksiyon skoru
233
60 kilo bi zarganayım
kreatinle beraber kullanacağım
bazı yerler 15 gram bcaa diyor bazıları 5 gram alsan yeterlidir diyor anlamadım ne kadar almalıyım
kreatin ilk hafta yükleme haftası günde 15 gram sonra 3 gram alıyorum

günlük 12 gr 600 ml su ile bol bol çalkala öyle iç

60 kilo bi zarganayım
bazı yerler 15 gram bcaa diyor bazıları 5 gram alsan yeterlidir diyor anlamadım ne kadar almalıyım
kreatin de yükleme yapmamani öneriyorum günlük 5 Gr stabil kullanabilirsin 1 ay sonra sonra 1-2 hafta kullanmaya ara ver

kreatin de yükleme yapmamani öneriyorum günlük 5 Gr stabil kullanabilirsin 1 ay sonra sonra 1-2 hafta kullanmaya ara ver
Arkadaşa kesinlikle katılıyorum kreatin yüklemesi gereksiz fazla kreatin vücuttan atılıyor 5gr her gün al yeterlidir.

60 kilo bi zarganayım

Hiç almamalısın, verdiğin paraya vereceği etkiye değmez. Düzenli spor yapıp, şekersiz beslenip, düzenli ev yemekleri ve biraz protein ağırlıklı gıdalar tüketmen ilk 2-3 sene gayet ve fazlasıyla yeterli olacaktır.

Hiç almamalısın, verdiğin paraya vereceği etkiye değmez. Düzenli spor yapıp, şekersiz beslenip, düzenli ev yemekleri ve biraz protein ağırlıklı gıdalar tüketmen ilk 2-3 sene gayet ve fazlasıyla yeterli olacaktır.
Hocam fitnessla uğraşıyorsunuz sanırım bir şey danışabilir miyim size ?

Anladım :D Hocam benim amacım da kilo almak neler tüketmeliyim ?

Yumurta, bulgur, pilav, günde yarım ekmeğe kadar ekmek, tadını seviyorsan yulaf, patatesin kızartılmayan halleri, kızartma olmayan tüm ev yemekleri,

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,532
Üyeler
188,948
Son üye
atommini2
Geri