Neler Yeni

Gym e başlıcam önerileriniz nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
14 yaşında 1.82 boyundayım kilomda 56 yiyorumda ama kilo alamıyorum çok sıkıldım şu zarganalıktan arkadaşımla beraber gym e başlıcam hem kilo almak için hemde vücut geliştirmek için önerileniriz varmı 0 bilgiyim şuan aletleri falan kullanmayı bilmiyorum nasıl olucak

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,438
İsim
Hakan
Yiyip kilo alamamak yok öyle bir şey, kaç kalori tükettiğini hesapla onun 300 400 üzerinde ye

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
14 yaşında 1.82 boyundayım kilomda 56 yiyorumda ama kilo alamıyorum çok sıkıldım şu zarganalıktan arkadaşımla beraber gym e başlıcam hem kilo almak için hemde vücut geliştirmek için önerileniriz varmı 0 bilgiyim şuan aletleri falan kullanmayı bilmiyorum nasıl olucak
günlük yediğin kaloriyi hesapla 500+ üstüne çık kalori olarak, spor aletlerine gelince yazıldığın salonda hocalar ilgilenirse eğer zaten göstereceklerdir sana ilgilenmezlerse önce tavsiyem full body başla 1-2 hafta kadar ondan sonra bölgeye geçersin

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
günlük yediğin kaloriyi hesapla 500+ üstüne çık kalori olarak, spor aletlerine gelince yazıldığın salonda hocalar ilgilenirse eğer zaten göstereceklerdir sana ilgilenmezlerse önce tavsiyem full body başla 1-2 hafta kadar ondan sonra bölgeye geçersin
Hocam zaten arkadaş aletleri kullanmayı bilmediğini söylemiş sizin verdiğiniz tavsiyeler aletleri öğrendikten yapması gereken şeyler

Luista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mert
günlük kalori ihtiyacını hesaplayıp üstüne kalori ekle ve kalori takibi yap

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Bence ilk gün koşu bandında başla , sonra salondaki aletlere bak ve youtubedan nasıl yapıldığının videolarını izle veya salondakilere sor . Daha sonra öğrenince beslenme ve kaloriler hakkında bilgi al

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
Hocam zaten arkadaş aletleri kullanmayı bilmediğini söylemiş sizin verdiğiniz tavsiyeler aletleri öğrendikten yapması gereken şeyler
hocam nerden baksan 40 farklı hareket var ortalama hepsini nasıl öğretiyim forumda gidip eline program alıp tek tek hepsini yapacak kimse anasının karnında öğrenmedi hareketleri

bwNN

80+ Silver
Cidden fazla yiyip kilo alamiyorsan bir doktora gorun derim.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Hem kilo alıp hem kas yapmak için creatine alıyorsun sonra başlangıç seviyesi için bir program bulup başlıyorsun. İlk 2 hafta kendini zorlama zaten 2 gün gittikten sonra her yerin ağrıyacak kolunu kaldıramayacaksın. Bölge bölge antrenman yapmayacaksın full body antrenman yapacaksın 1 günde. Yemek olarak bol proteinli besleneceksin. Ekmeği, şekeri, unu hayatından çıkaracaksın sebze ağırlıklı besleneceksin.

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Bilmediğin şeyi kullanıp jinekomasti oldum diye gelme lütfen

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Hem kilo alıp hem kas yapmak için creatine alıyorsun sonra başlangıç seviyesi için bir program bulup başlıyorsun. İlk 2 hafta kendini zorlama zaten 2 gün gittikten sonra her yerin ağrıyacak kolunu kaldıramayacaksın. Bölge bölge antrenman yapmayacaksın full body antrenman yapacaksın 1 günde. Yemek olarak bol proteinli besleneceksin. Ekmeği, şekeri, unu hayatından çıkaracaksın sebze ağırlıklı besleneceksin.
peki başlasam böyle kalıbım ne zamana oturur zarganalıktan ne zamana kurtulurum ortalama arkadaşım 6 ay diyor
hocam nerden baksan 40 farklı hareket var ortalama hepsini nasıl öğretiyim forumda gidip eline program alıp tek tek hepsini yapacak kimse anasının karnında öğrenmedi hareketleri
Bence ilk gün koşu bandında başla , sonra salondaki aletlere bak ve youtubedan nasıl yapıldığının videolarını izle veya salondakilere sor . Daha sonra öğrenince beslenme ve kaloriler hakkında bilgi al

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
peki başlasam böyle kalıbım ne zamana oturur zarganalıktan ne zamana kurtulurum ortalama arkadaşım 6 ay diyor
o biraz sana bağlı genetiğine ne kadar verimli spor yaptığına beslenmene ne kadar dikkat ettiğine vs ama ortalama 3 ayda ilk gün ki halinden fark eder

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
14 yaşındaki birisine creatine sıkıntı değil mi sence?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,489
Üyeler
167,667
Son üye
AezagmIn
Top Bottom