POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
Arkadaşlar fitnesse başlamak istiyorum, vücudumu geliştirip kas yapmak istiyorum. Bunu gerçekten çok istiyorum, yaşamış olduğum yerde şehrin en iyi Gym'i evimin karşısında. Yaş 16, boy 185, kilo 70, yağ oranı %20. ilk öncelikle bu yağ oranını düzeltmem gerekiyor biliyorum, bunu nasıl yapabilirim?
1-günlük yemem gereken şeyler nedir?
2-yapmam gereken egzersiz hareketleri nedir?
3-ve yağ oranını düşürdükten sonra mı spora başlamak daha iyi olur? Yoksa yağ oranı düşürmeden gidip hocalardan da destek alıp o şekilde mi başlamak gerek?
4-ek olarak gym dışında evde yapmam gereken şeyler var mı? Mesela ağrılık falan alıp evde çalışmak mantıklı mı?(gym evimin dibinde)
5-supplament olarak sadece kreatin kullanmayı düşünüyorum, kreatin kullanmaya ne zaman başlamalıyım?
(Şimdilik aklıma gelen sorular bunlar, başka sorular da aklıma gelirse sorarım)
1-günlük yemem gereken şeyler nedir?
2-yapmam gereken egzersiz hareketleri nedir?
3-ve yağ oranını düşürdükten sonra mı spora başlamak daha iyi olur? Yoksa yağ oranı düşürmeden gidip hocalardan da destek alıp o şekilde mi başlamak gerek?
4-ek olarak gym dışında evde yapmam gereken şeyler var mı? Mesela ağrılık falan alıp evde çalışmak mantıklı mı?(gym evimin dibinde)
5-supplament olarak sadece kreatin kullanmayı düşünüyorum, kreatin kullanmaya ne zaman başlamalıyım?
(Şimdilik aklıma gelen sorular bunlar, başka sorular da aklıma gelirse sorarım)