Neler Yeni

H. O mu G. O mu Arkadaşlar?

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Screenshot_20210209_103311_com.dmall.mfandroid.jpg
Screenshot_20210209_103311_com.dmall.mfandroid.jpg

Arkadaşlar dün bu kulaklıkla ilgili konu açmıştım fakat yardımcı olabilecek birileri bulamadım bu kulaklıkla ilgili. Bende izlediğim inceleme videolarına dayanarak aldım. Ekipmanlarımın geri kalanı corsair.
Sizce iyi mi oldu kötü mü?
Herkese Teşekkürler...

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
özellikleri performans vb şeyleri bilmiyorum ama bu kadar para verirlirmi bir kulaklığa emin değilim ayrıca çok daha ucuza çok daha şık kulaklıklarda gördüm bir tık g.o gibi ama performanslarını bilmiyorum şıklığa göre söyledim ve bir kulaklığa şahsen bu kadar para vermem

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
özellikleri performans vb şeyleri bilmiyorum ama bu kadar para verirlirmi bir kulaklığa emin değilim ayrıca çok daha ucuza çok daha şık kulaklıklarda gördüm bir tık g.o gibi ama performanslarını bilmiyorum şıklığa göre söyledim ve bir kulaklığa şahsen bu kadar para vermem
İncelediğim videolar ve yazılarda arctic 9 gibi kulaklıjlarla kıyaslanan hifi bir kulaklık olduğunu gördüm ve mic kalitesi yayıncılık seviyesindeydi wireless olması şarttı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar dün bu kulaklıkla ilgili konu açmıştım fakat yardımcı olabilecek birileri bulamadım bu kulaklıkla ilgili. Bende izlediğim inceleme videolarına dayanarak aldım. Ekipmanlarımın geri kalanı corsair.
Herkese Teşekkürler...
https://www.incehesap.com/corsair-v...MIgfaayabc7gIVNgWiAx13owzMEAQYAiABEgKun_D_BwE mesala bence bu çok şık ben olsam bunu alırdım performans çok fark edeceğini sanmıyorum bu paraya istediğin performansı alırsın bence

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,540
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Herkese Teşekkürler...
İlk defa gördüm bu kulaklığı. Performansı hakkında fikrim yok ancak tasarımını hiç beğenmedim. Kulak PED kısmı da silver benzer bir renk olsaymış tasarımı mükemmel olurmuş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
İncelediğim videolar ve yazılarda arctic 9 gibi kulaklıjlarla kıyaslanan hifi bir kulaklık olduğunu gördüm ve mic kalitesi yayıncılık seviyesindeydi wireless olması şarttı
yani beğendiysen bişey diyemem ben vermezdim o kadar para micrafon bu kadar önemliyse senin için hayırlı olsun ne diyim :)

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İlk defa gördüm bu kulaklığı. Performansı hakkında fikrim yok ancak tasarımını hiç beğenmedim. Kulak PED kısmı da silver benzer bir renk olsaymış tasarımı mükemmel olurmuş.
Evet normal modelleri var simsiyah ve beyaz olmak üzere onlar çok güzel. Bu aldım S. E Modeli grisi var sadece deri pedleri normal s.e nin siyah bu espresso modeli kahve yapmışlar sade ve estetik olmasını istedim çok cafcaflı kulaklıklar sevmiyorum ve hifi ses kalitesinin yanında mikrofonu cezbetti beni açıkçası :)

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Virtuoso çok yüksek puan almış bir kulaklık fakat çok pahalı. Arctis 9 Hi-Fİ modeli ile rakipti sanırım.
Evet dostum İncelediğim yabancı videolarda da genelde arctic 9la kıyaslanıyor ama ekipmanlarım corsair olduğu için ve arctic 9 çok pahalı olduğu için seçimimi bu şekilde yaptım. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,310
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520
Top Bottom