Neler Yeni

H. O mu G. O mu Arkadaşlar?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,540
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Evet normal modelleri var simsiyah ve beyaz olmak üzere onlar çok güzel. Bu aldım S. E Modeli grisi var sadece deri pedleri normal s.e nin siyah bu espresso modeli kahve yapmışlar sade ve estetik olmasını istedim çok cafcaflı kulaklıklar sevmiyorum ve hifi ses kalitesinin yanında mikrofonu cezbetti beni açıkçası :)
O zaman size hayırlı olsun. Kulaklığınız geldiğinde hem benim hemde alacak olanların Fikri olması için rehber açar mısınız?

NespaY

80+ Silver
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar dün bu kulaklıkla ilgili konu açmıştım fakat yardımcı olabilecek birileri bulamadım bu kulaklıkla ilgili. Bende izlediğim inceleme videolarına dayanarak aldım. Ekipmanlarımın geri kalanı corsair.
Sizce iyi mi oldu kötü mü?
Herkese Teşekkürler...
Aşırı paran varsa bunun sana koyacağını düşünmüyorum ama buraya gelip yazdığına göre umursamışsın paranı bence paranı verdiysen çöp olmuş.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Güzel kulaklık, kullanan tanıdığım var bir kaç şikayet dışında pek eksisi yok ama tam hatırlamıyorum. Bence sorun çıkarmaz, 2000 lira biraz fazla geldi.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
O zaman size hayırlı olsun. Kulaklığınız geldiğinde hem benim hemde alacak olanların Fikri olması için rehber açar mısınız?
tabii ki yaparım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aşırı paran varsa bunun sana koyacağını düşünmüyorum ama buraya gelip yazdığına göre umursamışsın paranı bence paranı verdiysen çöp olmuş.
Neden çöp olmuş param peki? :)

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
Ethem Karahan
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar dün bu kulaklıkla ilgili konu açmıştım fakat yardımcı olabilecek birileri bulamadım bu kulaklıkla ilgili. Bende izlediğim inceleme videolarına dayanarak aldım. Ekipmanlarımın geri kalanı corsair.
Sizce iyi mi oldu kötü mü?
Herkese Teşekkürler...
Fiyatı pahalı biraz, onun dışında sorun yok. 1599₺ -1699₺ arasına düşüyor bu kulaklık. Fiyat araştırması yaparak aldıysanız hayırlı olsun.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
2300 TL sadece 1 kulaklığa verilmez. Kulaklık ile aynı seviyede ve daha iyi olan 900 TL ye bile var.
Yanlış anlaşılmasın dostum ama biraz birikimim olduğu için aldım ve ekipmanlar benim için çok önemli. Ayrıca bırak 900tl yi bu kulaklığın wireless onlarakta kablolu olarakta 900tl 1000tl bantında rakibi olduğunu hiç sanmıyorum :D yabancı güvenilir siteler arctic 9 ile kıyaslıyor sen gelmişsin 900tlye rakibi var diyorsun ilginçti.

NespaY

80+ Silver
Yanlış anlaşılmasın dostum ama biraz birikimim olduğu için aldım ve ekipmanlar benim için çok önemli. Ayrıca bırak 900tl yi bu kulaklığın wireless onlarakta kablolu olarakta 900tl 1000tl bantında rakibi olduğunu hiç sanmıyorum :D yabancı güvenilir siteler arctic 9 ile kıyaslıyor sen gelmişsin 900tlye rakibi var diyorsun ilginçti.
Bence buradaki ilginçliği konuşmayalım yoksa çıkamazsın konunun içinden.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Kulaklıği hiç bilmiyorum ama görünüşü hiç hoşuma gitmedi

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
görünüşün bir anlamı yok bu kulaklığı sadece 1 saat deneyimledim ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki kullandığım en iyi kulaklıktı

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evet normal oyuncu kulaklıklarına göre çok sade dostum haklısın fakat zevkler ve renkler işte ben sade göze çok batmayan bir kulaklık istedim yanı sıra özellikleriyle de beni kendine çekti :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,301
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom