Hacker tarafından tehdit ediliyorum ne yapmalıyım?

Aklıma aziz başkan performansımı beğenmiyordu diyen emenike geldi

alakasız mesaj?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

her şey mümkün hacker olduğunu sanmıyorum ama
epic games epostamı ve şifremi yazmış zaten geçenlerde girmeye çalıştığımda epic games hesabımı kapatmıştı ama gerçekten hacker olsa diğer hesap bilgilerimi ve kredi kartı bilgilerini alırdı diye düşünüyorum.

bir tane fotoğraf attı oda tam hileyi yaparken ki masaüstümün screenshot'ı gta5 falan gözüküyor o kadar bilgisayarımda ss almış sadece.
Bilgisayarı sıfır olacak bir şekilde formatladıysan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum dostum ne tür bir virüs olduğuna göre değişiklik gösterebilir ama

3 ay kadar önce GTA 5'de hile yapmaya çalışmıştım ve indirdiğim dosyada trojen virüsü varmış fark eder etmez 1 2 dakika içerisinde bilgisayara format attım. Birkaç e-mailime giriş yapmıştı ama onları çıkardım ve güvenliğimi sağladım anti-virüs programlarını da kullandım. Son günlerde o hacker bana mail attı. İşte senin müstehcen videoların ve görsellerin var(Telefonumda veya Bilgisayarımda böyle görüntülerim yok) eğer 1 gün içerisinde 1500 dolar hesabıma atmazsan görüntülerini yayarım dedi. Bilgisayardan telefona hiç bir bağlantı yok kablolu ya da kablosuz telefonuma erişebilir mi? bu durumda yoksa boş tehdit mi yapıyor? eğer gerçekten varsa da ne yapmalıyım?
Dostum PC yi sifrladiysan zaten sorun yok inanma ama yine de polise bildirirsen iyi olur bu şerefsizleri yakalarlar

3 ay kadar önce GTA 5'de hile yapmaya çalışmıştım ve indirdiğim dosyada trojen virüsü varmış fark eder etmez 1 2 dakika içerisinde bilgisayara format attım. Birkaç e-mailime giriş yapmıştı ama onları çıkardım ve güvenliğimi sağladım anti-virüs programlarını da kullandım. Son günlerde o hacker bana mail attı. İşte senin müstehcen videoların ve görsellerin var(Telefonumda veya Bilgisayarımda böyle görüntülerim yok) eğer 1 gün içerisinde 1500 dolar hesabıma atmazsan görüntülerini yayarım dedi. Bilgisayardan telefona hiç bir bağlantı yok kablolu ya da kablosuz telefonuma erişebilir mi? bu durumda yoksa boş tehdit mi yapıyor? eğer gerçekten varsa da ne yapmalıyım?
sana o videolarının elinde olduğunu kanıtlmadıysa sıkıntı olmaz

Bunlar herkese geliyor itibar etmeyiniz.

dolandırıcıyi dolandir. bana 50 dolar at para gonderemiyorum yaz. 50 dolar attiginda ancak 1500 dolar atabilirim yaz btc iste.

eğer google fotoğraflara fotoğrafların yedekleniyorsa mail adresine girip kendisiyle paylaşıma açmış olabilir. Sen şifreyi değiştirsen bile çektiğin fotoğraf veya video direkt ona gidebilir onu da kontrol et

Boş tehdit.

Geri