Neler Yeni

Hacker tarafından tehdit ediliyorum ne yapmalıyım?

3 ay kadar önce GTA 5'de hile yapmaya çalışmıştım ve indirdiğim dosyada trojen virüsü varmış fark eder etmez 1 2 dakika içerisinde bilgisayara format attım. Birkaç e-mailime giriş yapmıştı ama onları çıkardım ve güvenliğimi sağladım anti-virüs programlarını da kullandım. Son günlerde o hacker bana mail attı. İşte senin müstehcen videoların ve görsellerin var(Telefonumda veya Bilgisayarımda böyle görüntülerim yok) eğer 1 gün içerisinde 1500 dolar hesabıma atmazsan görüntülerini yayarım dedi. Bilgisayardan telefona hiç bir bağlantı yok kablolu ya da kablosuz telefonuma erişebilir mi? bu durumda yoksa boş tehdit mi yapıyor? eğer gerçekten varsa da ne yapmalıyım?
az istemiş ben olsam 10 bin dolar isterdim

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
3 ay kadar önce GTA 5'de hile yapmaya çalışmıştım ve indirdiğim dosyada trojen virüsü varmış fark eder etmez 1 2 dakika içerisinde bilgisayara format attım. Birkaç e-mailime giriş yapmıştı ama onları çıkardım ve güvenliğimi sağladım anti-virüs programlarını da kullandım. Son günlerde o hacker bana mail attı. İşte senin müstehcen videoların ve görsellerin var(Telefonumda veya Bilgisayarımda böyle görüntülerim yok) eğer 1 gün içerisinde 1500 dolar hesabıma atmazsan görüntülerini yayarım dedi. Bilgisayardan telefona hiç bir bağlantı yok kablolu ya da kablosuz telefonuma erişebilir mi? bu durumda yoksa boş tehdit mi yapıyor? eğer gerçekten varsa da ne yapmalıyım?
Yalan bu boşver sen

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ahmet Aydın
Bunlar bot kullanıp herkese aynı mesajları atıyorlar. Paylaşacakları yok. Olur da biri yer diye yapıyorlar.

thtberat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
berat özlü
görmemen bişeyi ifade etmiyor her türlü sızarlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

raporladım.
sabah anti-virüs programı indirdim telefona ama bir tane şüpheli dosya buldu sildim direk ama böyle telefonu hiç sapıtırken veya şarjın hızlı gitmesi gibi durumlar olmadı. Benim anlamadığım telefona nasıl erişebilir hiç bir bağlantı yokken.

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
Engelle geç toton tarihi eser değil ya kanka :d zaten paylaşmazda elinde de yoktur rahat olabilirsin

alixd

80+
bait atmış, genel bir taktik bu zaten. Google fotoğraflarda ilginç fotoğrafların yoksa sorun olmaz.

sabah anti-virüs programı indirdim telefona ama bir tane şüpheli dosya buldu sildim direk ama böyle telefonu hiç sapıtırken veya şarjın hızlı gitmesi gibi durumlar olmadı. Benim anlamadığım telefona nasıl erişebilir hiç bir bağlantı yokken.
mail kaydı, bağlantılı cihazlar, internete bağlı cihazlar, aynı kişisel bilgiler girilme durumunda
Mesaj otomatik birleştirildi:

sebep belli

thtberat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
berat özlü
Engelle geç toton tarihi eser değil ya kanka :d zaten paylaşmazda elinde de yoktur rahat olabilirsin
bir tane fotoğraf attı oda tam hileyi yaparken ki masaüstümün screenshot'ı gta5 falan gözüküyor o kadar bilgisayarımda ss almış sadece.

thtberat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
berat özlü
bait atmış, genel bir taktik bu zaten. Google fotoğraflarda ilginç fotoğrafların yoksa sorun olmaz.
zaten fotoğraf çekmeyi seven biri değilim çok fotoğrafım yok sadece telefonumda normal fotoğraflarım var. Sadece kameraya erişip video kaydetmesinden korkuyorum.

Top Bottom