Neler Yeni

Hacklenmiş olabilirim yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
Ayın 23 ünde koyduğum ss deki mail gelmiş ve tahminimce mail şifrem o zaman değişmiş çok dikkate almadım bugünde spotifyımda başka biri müzik dinliyordu ben dinlerken şarkı değiştiriyo eleman. Sonunda spotfy şifremde değiştirildi bilgisayarda olduğunu düşünüyorum truva atının tespit edebilcek bir program var mı ücretsiz acil yardım

Ekler

• IMG_2162.png
    IMG_2162.png
    132.8 KB · Hit: 55

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Ayın 23 ünde koyduğum ss deki mail gelmiş ve tahminimce mail şifrem o zaman değişmiş çok dikkate almadım bugünde spotifyımda başka biri müzik dinliyordu ben dinlerken şarkı değiştiriyo eleman. Sonunda spotfy şifremde değiştirildi bilgisayarda olduğunu düşünüyorum truva atının tespit edebilcek bir program var mı ücretsiz acil yardım
Böyle bi mail gelse evi boşaltacak adamlar tanıyorum. Program bilmem de format işini görür gibi gibi ama bi tık geç kalmışsın sanki 😃

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle bi mail gelse evi boşaltacak adamlar tanıyorum. Program bilmem de format işini görür gibi gibi ama bi tık geç kalmışsın sanki 😃
Trojenlerle ilgili bilgim var ondan çoğu her şeyde çift doğrulma mevcut bir şey yapabilceğini düşünmüyorum. Format atmak istemiyorum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Goodbydpi kullanıyorum ondan yapmış olabilirim mi bilen var mı ?
bu uygulamayı kullanıyorum en büyük şüphem bu her şeyden uyarı veriyor bunun için. Daha iyisi veya öneriniz var mı

Son düzenleme:

cornlov

80+ Bronze
Eğer eski şifrelerini kullanıyorsan,
Bu aşağıdaki sitelerde zamanında veri sızıntısı olmuş. Şifrelerin aynıysa belki ondan olmuş olabilir.
20250131_054406.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer eski şifrelerini kullanıyorsan,
Bu aşağıdaki sitelerde zamanında veri sızıntısı olmuş. Şifrelerin aynıysa belki ondan olmuş olabilir.
Deezer çok eskiden olabilir belki sağol

Top Bottom