- Reaksiyon skoru
- 311
İnş ufc de gelir yaGod of War PC'ye gelse de bi oynasak
İnş ufc de gelir yaGod of War PC'ye gelse de bi oynasak
Empati kurabiliyorum. Eğer sevmeye devam edeceksen ki kalbinin sesi bu yönde üzüle kırıla bu süreci geçireceksin hocam.Ulan bu tür başlıklara yazacağım aklıma hiç gelmezdi.
Hoşlandığım kız sosyal medya bağımlısı. 2000'den fazla takipçisi var (çoğu kız ama olsun). Her gün bitmek bilmeyen story'ler atıyor. Çok kıskanıyorum. Olmaz, sen bu kızla yapamazsın diyorum. Vazgeçiremiyorum kendimi. Düşünmeden de edemiyorum.
Birkaç gün sonra bitirme sınavım var ve hazır değilim, bir taraftan tez e devam etmem lazım ama ben odaklanamıyorum.İyi akşamlar dostlar. İrili ufaklı hiç farketmez son zamanlarda yaşadığınız dertleri paylaşmak ister misiniz ? Belki içiniz rahatlar.
biz döveriz ustam sıkıntı yapma sendershanede sevdiğim kıza ya*şıyorlar gibi hissediyorum ama emin değilim herhalde ben çok kıskancım çünkü sadece yanına gidip konuşuyor instadan istek vs. atıyor sizce dövmeli miyim?
1400 e moınitör aldım 8 tane ölü piksel çıktı diye iade ettim iade kabul olana kadar 2400 e çıktı monitörAlacağım telefon birkaç günde 700 TL zamlandı
sevgilim ykoİyi akşamlar dostlar. İrili ufaklı hiç farketmez son zamanlarda yaşadığınız dertleri paylaşmak ister misiniz ? Belki içiniz rahatlar.