Hadi biraz dertleşelim

Ulan bu tür başlıklara yazacağım aklıma hiç gelmezdi.

Hoşlandığım kız sosyal medya bağımlısı. 2000'den fazla takipçisi var (çoğu kız ama olsun). Her gün bitmek bilmeyen story'ler atıyor. Çok kıskanıyorum. Olmaz, sen bu kızla yapamazsın diyorum. Vazgeçiremiyorum kendimi. Düşünmeden de edemiyorum.

Ulan bu tür başlıklara yazacağım aklıma hiç gelmezdi.

Hoşlandığım kız sosyal medya bağımlısı. 2000'den fazla takipçisi var (çoğu kız ama olsun). Her gün bitmek bilmeyen story'ler atıyor. Çok kıskanıyorum. Olmaz, sen bu kızla yapamazsın diyorum. Vazgeçiremiyorum kendimi. Düşünmeden de edemiyorum.
Empati kurabiliyorum. Eğer sevmeye devam edeceksen ki kalbinin sesi bu yönde üzüle kırıla bu süreci geçireceksin hocam.

İyi akşamlar dostlar. İrili ufaklı hiç farketmez son zamanlarda yaşadığınız dertleri paylaşmak ister misiniz ? Belki içiniz rahatlar.
Birkaç gün sonra bitirme sınavım var ve hazır değilim, bir taraftan tez e devam etmem lazım ama ben odaklanamıyorum.

• Üzgün
Reaksiyonlar: NeeK
dershanede sevdiğim kıza ya*şıyorlar gibi hissediyorum ama emin değilim herhalde ben çok kıskancım çünkü sadece yanına gidip konuşuyor instadan istek vs. atıyor sizce dövmeli miyim?
biz döveriz ustam sıkıntı yapma sen

Biyoloji ödevim var konuyu biliyorum fakat yapasım yok. Ne yapsam bilemedim kitap önümde. Diğer ödevi yaptım yarım artı alırım o.O2 .

İyi akşamlar dostlar. İrili ufaklı hiç farketmez son zamanlarda yaşadığınız dertleri paylaşmak ister misiniz ? Belki içiniz rahatlar.
sevgilim yko

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: NeeK
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,945
Üyeler
195,213
Son üye
DarthRoyal