Siri
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Merhabalar. Bildiğiniz gibi geçen ay Turkcell Geforce NOW ile işbirliği yaptığını söylemişti. 12 Şubat lansmanı yapıldı ve kapalı betaya açıldı. Betaya giremedik fakat bizlere uygulamaya giriş izni verildi (daha oyun oynayamıyoruz). Bende sizlere aradaki ping değerlerini sunayım dedim. Cidden çok fazla fark var.
Ve söylenene göre en çok kayıt yapılan şehirlereİstanbul'dan (Ankara'da deniyor bilemiyorum) sonra sunucu kurulacakmış. Umarım hayırlısı olur. Hadi teste başlayalım.
1- Normalde Geforce NOW hesabın varsa çıkış yapmalısın. Çünkü Game+ ile Geforce NOW'ın yolları ayrı. Fakat ben önce oradan test yapıp sonra çıkış yapacağım (artık VPN'siz normal Geforce NOW hesabı açılamıyor, eğer buraya da girmek istiyorsan VPN ile kayıt olmalısın)
Görüldüğü gibi Avrupa sunucularında 57 pingim bulunmakta. Bu ideal bir değer benim için.
2- Şimdi normal hesaptan sağ üstten çıkış yapalım. Sonra Game+ hesabın varsa giriş yapalım (yoksa GFN powered by GAME+ buradan Hızlı Kayıt üzerinden hesap oluştur)
3- Giriş yaptığını varsayıyorum. Şimdide buradan ping testimizi yapalım.
4- Sonuçlar beklediğimden çok çok daha iyi çıktı.
Umarım Turkcell güzelim sistemi uçuk fiyatlarla satışa sunmaz. Ücretli paketi almayı düşünüyorum. Yine normalinde olduğu gibi ücretsiz saatlik versiyonu da var. Fakat saatlerce beklemek koyuyor be.
Rehber burada son buluyor. Zaten niyetim uzun bir konu olması değildi. İnsanların merakını dindirmekti. 15 Mart'ta kapalı betadan çıkacağı söylendi.
Herkese iyi günler dilerim.
Tüm Hakları Saklıdır - Siri ©
Ve söylenene göre en çok kayıt yapılan şehirlere
1- Normalde Geforce NOW hesabın varsa çıkış yapmalısın. Çünkü Game+ ile Geforce NOW'ın yolları ayrı. Fakat ben önce oradan test yapıp sonra çıkış yapacağım (artık VPN'siz normal Geforce NOW hesabı açılamıyor, eğer buraya da girmek istiyorsan VPN ile kayıt olmalısın)
Görüldüğü gibi Avrupa sunucularında 57 pingim bulunmakta. Bu ideal bir değer benim için.
2- Şimdi normal hesaptan sağ üstten çıkış yapalım. Sonra Game+ hesabın varsa giriş yapalım (yoksa GFN powered by GAME+ buradan Hızlı Kayıt üzerinden hesap oluştur)
3- Giriş yaptığını varsayıyorum. Şimdide buradan ping testimizi yapalım.
4- Sonuçlar beklediğimden çok çok daha iyi çıktı.
Umarım Turkcell güzelim sistemi uçuk fiyatlarla satışa sunmaz. Ücretli paketi almayı düşünüyorum. Yine normalinde olduğu gibi ücretsiz saatlik versiyonu da var. Fakat saatlerce beklemek koyuyor be.
Rehber burada son buluyor. Zaten niyetim uzun bir konu olması değildi. İnsanların merakını dindirmekti. 15 Mart'ta kapalı betadan çıkacağı söylendi.
Herkese iyi günler dilerim.
Tüm Hakları Saklıdır - Siri ©
Son düzenleme: