hakaret davası yardım

Dün lole Urf gelmiş diye gireyim dedim. Çocuğun teki, bütün dini milli ırki değerlere akla gelebilecek her türlü hassas şeye fütursuzca küfür etti. Seni dava edeceğim falan yazdım. Dava etmezsen diye başlayıp saymaya devam etti. Bu konuyu okuyunca o aklıma geldi.

Dün lole Urf gelmiş diye gireyim dedim. Çocuğun teki, bütün dini milli ırki değerlere akla gelebilecek her türlü hassas şeye fütursuzca küfür etti. Seni dava edeceğim falan yazdım. Dava etmezsen diye başlayıp saymaya devam etti. Bu konuyu okuyunca o aklıma geldi.
cimere bildirsene sürünsün

Yargıtay 4. Ceza Dairesi Sanığın, kardeşi olan mağdura hitaben söylediği “ sana kazık sokarım” biçimindeki sözleri hakaret suçunu değil tehdit suçunu oluşturur. Esas No: 2013/3511 Karar No: 2014/35829 Karar Tarihi: 11.12.2014

Hakaret olmadığının kanıtı

Bu Mahkeme'de kişi sadece "sokarım" dediği için tehdit diye yazmışlar

Suç teşkil etmez. Dava açsa bile takipsizlikle sonuçlanır, sen de karşı tazminat davası açarsın.

arkadaşlar ikinci el satan bir sitede birine seni kazıklamışlar bu internette çok daha daha ucuz dedim seni dava edicem bu nasıl üslüp gibisinden dedi sizce kazıklamışlar kelimesi hakarete girer mi ?
fdsdfsafadsdsdsd sen de inandın demi asdadsadsa
adam yedirememiş kendine kazıklanmayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,166
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri