Hala burs alıyorum???

Layhton

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
125
Merhaba öğrenciliğim bitti ama farklı birinden burs alıyordum ve adam göndermeye devam ediyor. Bu parayı yesem bi sıkıntı çıkar mı?

Dostum eğer kendin artık bir işte çalışıyorsan veya geçim sıkıntın yoksa adamın parasını niyeti dışında alman etik olmaz. Bence durumu bursu verene belirtmelisin. Hatta durumun yoksa ve hala bursa ihtiyacın varsa, veren kişiye öğrenciliğin bittiğini ama hala bir süre ihtiyaç duyduğunu belirtirsen çok daha hoş olur. Eğer durum böyleyse umarım bursunu veren adam hoş karşılar da bursunu kesmez :D

adamın numarasını buldum ve anlattım, o da anlayışla karşıladı ve bundan sonrası için düzeltmelerini yaptığını söyleyip teşekkür etti. Etik kurallarının paradan daha çok huzur verdiğini bir kez daha görmüş olduk teşekkürler.

adamın numarasını buldum ve anlattım, o da anlayışla karşıladı ve bundan sonrası için düzeltmelerini yaptığını söyleyip teşekkür etti. Etik kurallarının paradan daha çok huzur verdiğini bir kez daha görmüş olduk teşekkürler.
helal gerekeni yapmısın zaten öhrenclik hayatına destek olmuş

Doğru olanı yapmışsın , senin bursun başka öğrenciye can suyu olabilir.

Geri