Hangi 5070ti Modeli Alınmalı

umpaX

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar merhaba,
Beyaz renkli bir RTX 5070 Ti ekran kartı almak istiyorum. Şu an elimde iki seçenek var: Galax ve Gigabyte.

Galax modeli 43.000₺, Gigabyte ise 48.000₺ civarında. Bütçem Galax modeline yetiyor ve açıkçası 5070 Ti için bu fiyatın da üzerine çıkmak istemiyorum.

Sizce bu iki model arasında ciddi bir fark var mı?
Yoksa bekleyip başka markaların da beyaz kart çıkarmasını mı beklemeliyim?
Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba,
Beyaz renkli bir RTX 5070 Ti ekran kartı almak istiyorum. Şu an elimde iki seçenek var: Galax ve Gigabyte.

Galax modeli 43.000₺, Gigabyte ise 48.000₺ civarında. Bütçem Galax modeline yetiyor ve açıkçası 5070 Ti için bu fiyatın da üzerine çıkmak istemiyorum.

Sizce bu iki model arasında ciddi bir fark var mı?
Yoksa bekleyip başka markaların da beyaz kart çıkarmasını mı beklemeliyim?
Yardımcı olursanız sevinirim.
En ucuzuna çök işte.

En ucuzu al geç üst segmentte fiyat farkına değmiyor

Palit Nvidia Geforce RTX5070TI Gamerock 16GB 256BIT Gddr7 Ekran Kartı NE7507T019T2-GB2030G
48kya bunu almak mantikli mi sizce dostlar 2 kredi karti ile taksit ile odeyecegim daha ucuz yerlerden alamiyorum maalesef

Bu örnek RTX5070'e ait fakat ben sadece dikkat etmeniz için uyarıyorum. Önce bütçenize uygun modelleri belirleyin sonra onların detaylı incelemelerine bakın ki alt fotoğrafta ki gibi sonuçlarla karşılaşmayın.

IR-Torture-Loop-2.jpg

Palit Nvidia Geforce RTX5070TI Gamerock 16GB 256BIT Gddr7 Ekran Kartı NE7507T019T2-GB2030G
48kya bunu almak mantikli mi sizce dostlar 2 kredi karti ile taksit ile odeyecegim daha ucuz yerlerden alamiyorum maalesef
alınır çok iyi model fakat pahalı mecbursa alınır tabii 9070XT steel legends ve pure modellerinde peşin fiyatına taksit var onlara bakabilirsin sorun olacaksa.

Ulan şu alt coin rallisi bi' başlasa patlatıcam bi' 5080 ama işte... :kekw:

alınır çok iyi model fakat pahalı mecbursa alınır tabii 9070XT steel legends ve pure modellerinde peşin fiyatına taksit var onlara bakabilirsin sorun olacaksa.
Cift kredi kartim oldugu icin mecburen hepsiburadada olmak zorunda amdye karsida on yargim var

Cift kredi kartim oldugu icin mecburen hepsiburadada olmak zorunda amdye karsida on yargim var
driver ön yargın varsa nvidianın driverleri şu an çok kötü durumda hani 2 ucu dikenli değnek senin için :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,792
Üyeler
184,221
Son üye
raxpy64
Geri