Hangi banka ne kadar kredi kartı limiti veriyor öğrenme sitesi?

XPCX

80+
Reaksiyon skoru
88
Merhaba arkadaşlar acaba böyle bir site var mı diye merak ediyorum hangi banka ne kadar kredi kartı limiti veriyor öğrenmek istiyorum ona göre o bankadan hesap açıp kredi kartı başvurusu yapmak istiyorum.

onu bankalar bilir diye biliyorum çünkü puanın oluyor bankada çalışıyormusun sigortalımısın

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Merhaba arkadaşlar acaba böyle bir site var mı diye merak ediyorum hangi banka ne kadar kredi kartı limiti veriyor öğrenmek istiyorum ona göre o bankadan hesap açıp kredi kartı başvurusu yapmak istiyorum.
Findeks kredi raporunda mi risk raporunda mi birinde alabileceğin kredi kartı limiti yazıyordu.

• Muhteşem
anladım teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

e devletten risk merkezi raporunu aldım ama alabileceğim limit yazmıyordu.
Onda yazmıyordu galiba.

• Beğen
anladım teşekkür ederim.

e devletten risk merkezi raporunu aldım ama alabileceğim limit yazmıyordu.
O ücretsiz olduğu için açık limit yazmaz. Findeks in sitesinden ya da herhangi bir bankadan 30-60 arasında değişiyor ücretleri parayla alabilirsin.

• Beğen
Bana en yüksek limit veren yerler vakıf 30k garanti 22k world 10k iş geçmişi yok sadece lise stajı var al sat ile para kazanıyorum üni öğrencisiyim en neti ara bankayı sor veya şubeye git

• İnanılmaz
O ücretsiz olduğu için açık limit yazmaz. Findeks in sitesinden ya da herhangi bir bankadan 30-60 arasında değişiyor ücretleri parayla alabilirsin.
şimdi bankadan aldım findeks raporunu 69 tl ye acaba ne zaman e postama gelir ?

• Beğen
En uygun kredi sitesine bak

Hangi kredi sitesine bak

• Beğen
enpara fazla veriyor

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,448
Üyeler
183,837
Son üye
mambaout