Neler Yeni

Hangi bölümü seçmeliyim

Erdem123

80+ Bronze
Öncelikle merhaba ben şuan yüksek puanlı ve eğitimi çok iyi olan bir lisedeyim ben buraya sözeli fulleyip ve fende 17 matematikte 12 yaparak geldim sözelim çok iyi ama istediğim bölüm sayısal matematikten gerçekten hiç anlamıyorum senelerdir deli gibi çalışmama rağmen sizce sayısal mı sözel mi eşit ağırlık mı seçeyim sözelde yüksek puan çıkarabilirim yüksek puan çıkarıp bölüm olarak ne seçebilirim

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Öncelikle merhaba ben şuan yüksek puanlı ve eğitimi çok iyi olan bir lisedeyim ben buraya sözeli fulleyip ve fende 17 matematikte 12 yaparak geldim sözelim çok iyi ama istediğim bölüm sayısal matematikten gerçekten hiç anlamıyorum senelerdir deli gibi çalışmama rağmen sizce sayısal mı sözel mi eşit ağırlık mı seçeyim sözelde yüksek puan çıkarabilirim yüksek puan çıkarıp bölüm olarak ne seçebilirim
yani olmuyorsa olmuyordur olanları seviyorsanız olanlar üstünden devam edin.
Bölüm olarak ne yapabilirsiniz ne yapamazsınız o var siz neyi seversiniz veya istersiniz meslek seçiminizde?

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Benim sözelim sayısalımdan daha iyi ama şöyle söyleyeyim bu ülkede ben okudum okuyarak meslek edindim demek istiyorsanız sayısal seçmek ve yapmak zorundasınız. Sözel derslerden edileceğiniz meslekler bizim ülkede amelelik ile eşdeğer nitelikte. Sayısal da böyle durumlar var ama sozelden bin kat iyi. Matematik için illa özel bir yetenek gerekmiyor sadece çok çalışmak gerekiyor.

Shourd

80+ Gold
en mantıklısı bence iş bulman açısından eşit ağırlık olur anlamadığın bişiyin üstüne gitmeye gerek yok eşit ağırlıktan hukuk gitmen mantıklı olur seviyorsanda

Erdem123

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim sözelim sayısalımdan daha iyi ama şöyle söyleyeyim bu ülkede ben okudum okuyarak meslek edindim demek istiyorsanız sayısal seçmek ve yapmak zorundasınız. Sözel derslerden edileceğiniz meslekler bizim ülkede amelelik ile eşdeğer nitelikte. Sayısal da böyle durumlar var ama sozelden bin kat iyi. Matematik için illa özel bir yetenek gerekmiyor sadece çok çalışmak gerekiyor.
sözel olarak neden türkiyede olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

en mantıklısı bence iş bulman açısından eşit ağırlık olur anlamadığın bişiyin üstüne gitmeye gerek yok eşit ağırlıktan hukuk gitmen mantıklı olur seviyorsanda
eşit ağırlık ne seçebilirim

Shourd

80+ Gold
sözel olarak neden türkiyede olmaz

eşit ağırlık ne seçebilirim
nasıl ne seçebilirim anlamadım meslek olarak diyorsan beğeniyorsan hukuk iyidir

Erdem123

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
reis avukatlığın bir özelliği yok bence artık her yerde avukat var eğer daha iyi olmak istiyorsan başka diller öğrenmek lazım savcı hakim falan ise çok uzun

benim kardeşim de hukuk okuyor ondan biliyorum

Shourd

80+ Gold
reis avukatlığın bir özelliği yok bence artık her yerde avukat var eğer daha iyi olmak istiyorsan başka diller öğrenmek lazım savcı hakim falan ise çok uzun
onu sen bilirsin iyi bir yabancı dil öğrenme kapasiten olduğunu düşünüyorsan git güzel bi şirkette bi çevirmenlik yaparsan çok güzel

Shourd

80+ Gold
bence sayısaldan devam edeyim
sana şöyle diyim ülkede senin gibi sözel zekası olsa bile sırf iş bulim ,arkadaşlarım orda ,aile baskısı sebebi ile gidenler var ve işsizlerin çoğu onlar en azından bildiğin işi yaparsan işsiz kalmazsın kolay kolay

Erdem123

80+ Bronze
sana şöyle diyim ülkede senin gibi sözel zekası olsa bile sırf iş bulim ,arkadaşlarım orda ,aile baskısı sebebi ile gidenler var ve işsizlerin çoğu onlar en azından bildiğin işi yaparsan işsiz kalmazsın kolay kolay
reis ama sözel olsun eşit ağırlık olsun meslek yok adam gibi

Shourd

80+ Gold
reis ama sözel olsun eşit ağırlık olsun meslek yok adam gibi
iç mimarlığa gidebilirsin mesela eşit ağırlık için güzel para olur sözeldende reklamcılık olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,190
Üyeler
161,967
Son üye
bencross
Top Bottom