M Mvnmt35 80+ Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 284 Dahası Reaksiyon skoru 40 İsim Mehmet 21 Mart 2023 #27 erennx yazmış: Ben Kürşat Kütükçü hocamın attığı Cat 7 kabloyu aldım Devamı için tıklayın... biliyorum sizin için atmadım hazır konusu varken bende bu modeli sorayım dedim 100 mbps internet paketine bu kabloyu alsam olurmu diye sordumda
erennx yazmış: Ben Kürşat Kütükçü hocamın attığı Cat 7 kabloyu aldım Devamı için tıklayın... biliyorum sizin için atmadım hazır konusu varken bende bu modeli sorayım dedim 100 mbps internet paketine bu kabloyu alsam olurmu diye sordumda
erennx 80+ Bronze Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 1,803 Dahası Reaksiyon skoru 993 İsim Eren 21 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 Mvnmt35 yazmış: biliyorum sizin için atmadım hazır konusu varken bende bu modeli sorayım dedim 100 mbps internet paketine bu kabloyu alsam olurmu diye sordumda Devamı için tıklayın... Kanka İnanki kablo ile aram hiç iyi deil ben inan bilmiyorum
Mvnmt35 yazmış: biliyorum sizin için atmadım hazır konusu varken bende bu modeli sorayım dedim 100 mbps internet paketine bu kabloyu alsam olurmu diye sordumda Devamı için tıklayın... Kanka İnanki kablo ile aram hiç iyi deil ben inan bilmiyorum