Gif Man
80+ Gold
Venustan Neden Kaçtınızhocam kas gücünü severim onda hiç problem yok bunca zaman hep amd kartları kullandım son aldığım pcde 3060 ti vardı ve amd de yaşadığım sıkıntıları hiç bir şekilde yaşamadım ve sonra hep ndivia ekran kartı alıcam dedim tamam kabul 7000 serisinde herhangi bir problem olmadığı söyleniyor kabul ama bu ekran kartının tükettiği güç akıl alır gibi değil geçen arkadaşım sistemine asus tuf serisi 7700 xt aldı 8+8(16 pin) güç girişi mevcut 700w psu var o bile yetmiyor ekrantına hocam öyle bir anı var yani haa yanlışım varsa da söyleyin bilgiye tavsiyeye açığım teşekkür ederim.
xlr8 serisini duydum yanlış mıyım bilmiyorum ama bir ömür boyu garanti veriyor galiba pny, evet onada hak veriyorum adı bilinen aynı düzeyde devam eder, ama adı bilinmeyen satılmak için büyük performansı hiç bir şekilde kaliteden ödün vermeden bir kart çıkarırlar ama işte adı bilinen bir türlü alıyor sizin gibi bu tarzda düşünen insanlar zaten bu firmaları şahlandıracak ve onlarda aynı şekilde bu düzeye gelecek.
hocam ventustan kaçma kararı aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
siz ne düşünüyorsunuz bu ventus hakkında