Koz-1
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
F710 900 lira 1k bandında easy 1300e denk geliyor daha iyi olması normal değil mi f710 sanki fiyatına göre performans veriyor sadece 1300 tl bandındaki oyun kolları da tercih edilebilir miBu bütçelere çok bakmamıştım fakat söyle bir durum var: F710 Yerine easySMX'i öneriyorlar çok kaliteli diyip. Bütçe artarsa MSI gamepadı öneriyorlar. Benim Fikrim ise güzel bir xbox gamepadı bulmanızdır ama MSI fena olmaz ölü bölgesini araştırın.(Örneğin f710 %8 gibi bir ölü bölgeye sahip fakat Monster Pusat %20 yani fifa için bu çok büyük bir dezavantaj)
peki 1300 liraya yine tercihiniz easy mi yoksa bu sefer üzerine biraz daha koyup 8bitdo ya da msı mıAliexpressten vergi dahil 800 tl ye almıştım easySMX i ben çok beğendim. Triggerları dahil olmak üzere joistik bile hall efect sensörlü.
Kablosuz olarakta herhangi bir gecikme ya da kopma görmedim. aYRİYETTEN OYUNLARDA XB0X 360 kolu olarak gösterilebiliyor.
İstersen de EasySMX olarak gösterebiliyorsun 2 modu var. Fark var mı bilmiyorum. Ölü bölge hiç yok
Bitdo yu araştırmıştım, kol alma sürecinde, kullanmadım bir şey diyemeyeceğim.F710 900 lira 1k bandında easy 1300e denk geliyor daha iyi olması normal değil mi f710 sanki fiyatına göre performans veriyor sadece 1300 tl bandındaki oyun kolları da tercih edilebilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki 1300 liraya yine tercihiniz easy mi yoksa bu sefer üzerine biraz daha koyup 8bitdo ya da msı mı