Neler Yeni

Hangi Hayvana Bakabilirim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Hanaz

80+ Gold
Konuyu nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın, Ailem kesinlikle kedi, köpek istemiyor. Kuş desek artık sıktı. Çok fazla muhabbet kuşum oldu. Hangi hayvana bakabilirim sizce? Su kaplumbağası veya küçük civciv düşünmüştüm
su kaplumbağası pek bakım istemiyor ben bakıyorum :D

asliaral

80+
hocam senin eski konuları yükseltmek için yemin mi ettin 2 dir eski konulara mesaj yazıyon
Yükseltme/Yükseltmeme kaygım yok. Kendim de su kaplumbağası beslediğim için, onunla ilgili konulara yazdım. Bilip bilmeden yönlendirme yapılmasın ve hayvanlara yazık olmasın diye.

Ne kadar gereksiz tepkiler gelmiş, aslında ben şaşırdım. Hermeyse. Açıklama yeterlidir umarım.

Hoşcakalın.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,581
İsim
uwu
Yükseltme/Yükseltmeme kaygım yok. Kendim de su kaplumbağası beslediğim için, onunla ilgili konulara yazdım. Bilip bilmeden yönlendirme yapılmasın ve hayvanlara yazık olmasın diye.

Ne kadar gereksiz tepkiler gelmiş, aslında ben şaşırdım. Hermeyse. Açıklama yeterlidir umarım.

Hoşcakalın.
düşünceniz iyi yönde ama kurallar gereği eski konuları ön sıralara taşımamak gerekir. ve katılıyorum genel olarak hayvanlara kötü davranıyoruz daha bu gün öğle arası çıktım yol kenarında yavru kediler vardı sevmek istediğimde hafif kaçar gibi oldu sebebi belli sevdikten sonra arkadan bir kaç tane daha yavru kedi geldi onlarında sevgiye ihtiyacı var ama bunu önemseyen insanlar azınlıkta :(

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Konuyu nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın, Ailem kesinlikle kedi, köpek istemiyor. Kuş desek artık sıktı. Çok fazla muhabbet kuşum oldu. Hangi hayvana bakabilirim sizce? Su kaplumbağası veya küçük civciv düşünmüştüm
Kuş türü alma bence,çinçila olabilir.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,160
Üyeler
166,331
Son üye
Keko123