Hangi Hayvana Bakabilirim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
9,092
Konuyu nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın, Ailem kesinlikle kedi, köpek istemiyor. Kuş desek artık sıktı. Çok fazla muhabbet kuşum oldu. Hangi hayvana bakabilirim sizce? Su kaplumbağası veya küçük civciv düşünmüştüm

Güvercin. Diğerleri zor

kertenkele olabilir. civcivi yetiştirmek yerine birsürü tavuk edinip yumurta sat.

Amacım yetiştirmek değil, hayvan bakmaktan zevk alıyorum eğleniyorum. Tavşan çok fazla pisletmezmi ya?

Bence en iyi alternatif papağanlar. Hem diğerleri gibi pis değil bir de üstüne konuşabiliyor daha ne olsun yauw.

Konuyu nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın, Ailem kesinlikle kedi, köpek istemiyor. Kuş desek artık sıktı. Çok fazla muhabbet kuşum oldu. Hangi hayvana bakabilirim sizce? Su kaplumbağası veya küçük civciv düşünmüştüm
Hollanda Lopu

tavşan olabilir çok tatlılar arkadaşım 2 tane besledi ama bütün mobilyaları kemiriyorlar

Tavşan bence.
Ama çok fazla dışkılar iyi tarafı ise dışkısı çok kolay temizlenebiliyor bildiğin katı ve top şeklinde .
Temizlemesini yapın yoksa kokar ve ayrıca çiş eğitimine alıştırın.
İnce kablolardan uzak tutun çok hızlı ortadan kaybolur ve aşındırır.
Hızlı büyür.

Papağan olabilir.

O muhbbet kuşlarına ne oldu ve kaç taneydi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri